avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate ciucalaura

Activitate ciucalaura

doi parteneri traiesc in concubinaj de 15 ani, in casa partenerei; ambii cu venituri lunare; copiii partenerului ridica pretentii asupra bunurilor acumulate in casa proprietate a partenerei; bunurile din casa sunt rezultate din timpul primei casatorii a partenerei; de-a lungul concubinajului s-au facut investitii minore (gen perdele, covoare, geam termopan);
Intrebarea este daca copiii partenerului pot avea pretentii banesti sau de alta natura in cazul decesului concubinului?
Buna ziua,
daca un pensionar la limita de varsta a avut contract pe perioada determinata pe 3 ani la o institutie publica, mai poate incheia alt contract pe perioada nedeterminata, la terminarea celui pe perioada determinata? conform carui temei legal?
Va multumesc!
imi puteti spune daca o persoana nu a mai platit o rata la un magazin de electrocasnice de 10 ani, acest debit nu este prescris? poate o firma de recuperari debite sa intervina dupa o perioada atat de indelungata?
va multumesc!
Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca unei salariate din sistemul bugetar i s-a calculat gresit un concediu medical (in perioada aprilie 2013-mai 2014) a incasat mai multi bani decat is e cuveneau, intra sub incidenta legii 124/2014, art.2 alin.3?
Va multumesc!