avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Decontare cheltuieli competitiile sportive
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Decontare cheltuieli competitiile sportive

Buna ziua!
pentru competitiile sportive desfasurate in cadrul Liceelor sportive, afiliate la FRF, poate fi finantat (masa, transport) un elev nescolarizat in unitatea si invatamant, dar legitimat la liceul nostru?
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Adeverinta de scutire pentru orele de sport - care care este actul normativ? petrider petrider buna, as dori sa aflu daca exista vreo lege privind acceptarea de scutiri de le ora de educatie fizica si sport a unui elev de liceu (IX) care practica sport ... (vezi toată discuția)
Drepturile elevului - exista sau nu ? draq4ever draq4ever Buna .Am tot cautat pe internet ,despre drepturile elevului insa nu am gasit nimic concret. Daca exista vreo lista cu drepturile elevului publicata pe internet ... (vezi toată discuția)
Se mai poate infiinta club sportiv prin consiliul local? IonicaPopoviciu IonicaPopoviciu Buna seara! Se mai poate infiinta un club sportiv (fotbal) prin consiliul local? Din ce am cautat am gasit doar hotarari din 2011 cele mai noi..... a aparut ... (vezi toată discuția)