Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restanta rate de 10 ani

imi puteti spune daca o persoana nu a mai platit o rata la un magazin de electrocasnice de 10 ani, acest debit nu este prescris? poate o firma de recuperari debite sa intervina dupa o perioada atat de indelungata?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:08, 4 Noiembrie 2014
Legal,daca creditorul nu a desfasurat demersuri in teremnul legal,a intervenit prescriptia
Recuperatorul are dreptul sa desfasoare demersuri pentru recuperare suma neachitata
daca in acest interval nu ati primit somatii,nu raspundeti actualelor demersuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)
Prescriere rata la banca ardnaxela15 ardnaxela15 Buna seara, As avea si eu o nelamurire: In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)
Mai exista recuperare dupa 8 ani de nepasare a bancii madlenn madlenn LA UN CONTRACT DE CREDIT PENTRU CUMPARARE ELECTROCASNICE DIN 2002 BANCA A VANDUT CREANTELE IN 2010 NU CUMVA S-A PRESCRIS?DE CE RECUPERATORII INSISTA DACA ... (vezi toată discuția)