avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate volia

Activitate volia

Daca organigrama unei societati comerciale cu actionar unic Consiliul Local se aproba NUMAI de catre Consiliul de Administratie SAU SI DE CATRE Consiliul Local?
SC detine licenta atit pentru activitatea identificata cu Cod CAEN 3600 , captare , tratare , distributie apa cit si pentru activitatea cu Cod CAEN 3700, canalizare si epurare apa uzata
Pentru activitatea cod CAEN detine si autorizatii de mediu valabile pina in 2023
Pentru activitatea Cod CAEN 3700 nu detine nicio autorizatie , nici mediu si nici apa
1. Exista vreun temei legal care sa ingradeasca obtinerea autorizatiei de apa NUMAI pentru activitatea Cod CAEN 3600 , daca nu exista datorii catre emitent pentru aceasta activitate distincta ?
2. Exista vreun temei legal care sa ingradeasca firmele autorizate pentru intocmirea documentatiilor necesare autorizatiilor de apa NUMAI pentru activitatea Cod CAEN 3600 , sau acestea pot intocmi documentatii NUMAI pentru ambele activitati CAEN 3600 si CAEN 3700 ?
Se pot face obiectiuni la caietul de sarcini , nelamurite prin clarificari in perioada stabilita , care se vor atasa documentatiei de inscriere la o licitatie publica , de pe SEAP ?
Răspuns la discuția negociere contract comercial
Contractul s-a semnat dar obiecțiunile făcute pe contract sunt insuficiente si nu fac referire la penalități exact conflictul dintre parti . La negociere partea adversa a punctat strict obiecțiunile ,fara extindere,deci ca etapa finala a negocierii la BUcuresti daca se pot extinde ob.
se poate extinde negocierea si pentru alte divergente in afara obiecțiunillor trecute in contract?
daca se motivează de angajator sau se scrie simplu : " pentru clarifica o situație urgenta care impune prezenta la locul de munca"
Cat se timbrează, ,la valoare sau taxa fixa?

in concret , care sunt contributiile ce se platesc de administratorii unei societati pe actiuni , care au incheiat contract de mandat , potrivuit caruia primesc o remuneratie /indemnizatie de administratior in Consiliul de administratie ?
Si directorii primesc o indemnizatie lunara asimilata salariilor ce contributii se platesc de directori cu 1.01.2018 daca , aceasta categorie intra in acoperirea contributiilor cu 1.01.2018?
daca consiliul de administratie al societatii comerciale SA trebuie sa aiba stampila proprie CA
Un director cu contract de mandat la o societate comerciala cu actionar unic consiliu local poate candida , potrivit procedurii de selectie , ca membru in consiliul de administratie la aceeasi societate ?