avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Activitate MihaelaVio

Activitate MihaelaVio

da.. am inteles acest lucru ... si nu-s absurda ... dar mi se pare exagerata o diferenta de 95- 160 m3 numai la apa rece si inca jumatate din aceasta cantitate la calda .. la 88 de apartamente.. respectiv 2 scari
Buna ziua!
locuim intr-un bloc din sectorul 4 si avem administratie comuna la doua scari. Blocul are contoare de apa rece si apa calda pe apartamente si cu toate acestea suntem nevoiti sa platim si diferente foarte mari lunar deoarece suma contoarelor de pe apartament nu este egala cu afisajul contorului mare. Am incercat sa propun solutii dar luna de luna avem diferente de apa calda si rece foarte mari .. de exemplu in aceasta luna sunt 95 mc de apa rece si 45 de apa calda. Astfel la un consum al meu de 2 mc de apa rece platesc in aceasta luna 2 mc in plus si un mc de apa calda in plus fata de cei 3 consumati. Este normal sa se intample asa ceva? Unde pot depune o plangere si ce solutii s-ar putea gasi in asa fel incat sa nu fiu nevoita sa platesc consumul altora... deoarece din punctul meu de vedere... in acest moment, lunar eu platesc in plus cel putin jumatate din consumul meu lunar.
Domnul administrator ne-a spus ca el nu gaseste toata lumea in ziua cu citirea si din cauza aceasta sunt aceste diferente. Dar totusi atat de mari? Mi se pare enorm sa vorbim de 95mc de apa rece si 45 mc de calda in conditiile in care in vara au fost si cate 160 mc.
Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac in mod legal sa nu mai fiu nevoita sa achit un consum pe care nu-l am... doar pentru ca ,, asta e viata la bloc,, dupa cum spune domnul administrator.. si ca toata lumea plateste voi de ce nu..
Va multumesc!
Multumesc frumos!
Buna ziua,
ma intereseaza inscrierea copilului meu, acum in varsta de 1 an si 3 luni la o cresa de stat incepand cu luna mai 2015. Sunt in crestere copil pana la 2 ani si ar trebui sa ma intorc la munca in luna august 2015. Am inteles ca nu pot inscrie copilul inainte de inceperea muncii decat cu maxim o luna altfel mi se suspenda indemnizatia... este adevarat? In baza carei legi se poate face asa ceva? Doresc sa-l duc mai devreme pentru a avea timp sa se obisnuiasca,,, sa treaca prin racelile de inceput de intrare in colectivitate deoarece nu am vreun ajutor si n-as putea sa plec de la munca oricand .. ( ca plange copilu... ca nu rezista pana la finalul programului...). Va multumesc!