LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Buna seara ,ma numesc Laura si as dori un raspuns de la dvs.
Am o fata angajata la o tipografie cu vechime de 6 ani.Pe 1 noiembrie a inceput seviciul dupa cei 2 ani de cresterea copilului,din pacate copilul s-a inbolnavit si a vrut sa-si i-a concediu medical pentru copil, dar i s-a spus ca nu poate deoarece trebuie sa aiba 3 luni lucrate pe cartea de munca .Acum nu se mai dau concedii medicale pentru copiii care se imbolnavesc?
Si nu inteleg care este treaba cu cele 3 luni lucrate ?
Cei 2 ani de crestere a copilului nu se considera vechime?
Buna ziua ,locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje iar apartamentul meu se afla la etajul 2.Sub mine la etajul 1 nu locuieste nimeni de vreo 10 ani . Apartamentul de jos nu este incalzit si din aceasata cauza am probleme cu perchetul ,covoarele si mobila care au mucegait. Am discutat cu proprietarul despre problema dar nu am ajuns la nici o intelegere.Raspunsul lui la problema aceasa a fost o ridicare din umeri si atat. Mentionez ca proprietarul locuieste in Italia de vreo zece ani si vine in tara foarte rar si sta o saptamana sau doua.Ce sa fac ? M-am saturat de mirosul de mucegai din apartament .