Ma intereseaza care sunt consecintele neprezentarii ca martor intr-un proces.Mentionez urmatoarele:
- nu am avut nici o colaborare contractuala cu nici una din partile procesului
- nu am primit bani de la nici unul
- am inceput o discutie cu unul din ei referitor la un proiect de arhitectura dar care a fost abandonat pe parcurs deci m-am vazut cu respectivul o singura data si cateva mailuri si atat
- citatia nu a venit pe adresa mea noua ci pe o adresa veche si nu am semnat ptr ea
Buna ziua,
doresc sa cumpar o bucatica de teren 80 mp aprox de la vecinul, care se intersecteaza cu gradina mea dar ptr ca sunt intr-o zona protejata istoric mi s-a spus ca nu se poate face dezmembrare.Intrebarea mea este: Exista vreo posibilitate legala sa cumpar acest teren fara a face dezmembrare?
Sunt expert contabil ( am o firma cu acest obiect de activitate) si vreau sa lucrez in colaborare cu un economist ( care este PFA cu ob de act prelucrare automata a datelor)si care nu este expert. Contractul de colaborare dintre noi doi e clar.
Intrebarea mea este:
cand inchei contractul de colaborare cu clientii carora le vom face contabilitatea cum as putea sa fac mentiunea in acest contract ca prelucrarea automata a datelor le va face PFA -ul iar certificarea si verificarea o voi face eu ( firma de conta).Deci practic contractul se face intre mine (firma )pentru ca eu sunt expertul contabil si client dar as vrea sa existe o clauza sau nu stiu ce , in care sa apara si colaboratorul PFA astfel incat nici o clipa sa nu existe suspiciunea ca eu as putea sa lucrez singur contabilitatea acestor clienti ( sa fur clientii care majoritatea sunt ai PFA ului) sau sa ma asociez cu altcineva pentru intocmirea contabilitatii acestor firme.