avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neprezentare ca martor intr-un proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

neprezentare ca martor intr-un proces

Ma intereseaza care sunt consecintele neprezentarii ca martor intr-un proces.Mentionez urmatoarele:
- nu am avut nici o colaborare contractuala cu nici una din partile procesului
- nu am primit bani de la nici unul
- am inceput o discutie cu unul din ei referitor la un proiect de arhitectura dar care a fost abandonat pe parcurs deci m-am vazut cu respectivul o singura data si cateva mailuri si atat
- citatia nu a venit pe adresa mea noua ci pe o adresa veche si nu am semnat ptr ea
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:29, 5 Decembrie 2019
Nu trebuie sa semnati pt citate,procedura se realizeaza de factor postal/agent procedural.Probabil o sa fiti amendat și adus cu mandat de aducere in cele din urmă
Va prezentati la termen și eventual spuneti ca nu cunoașteți date despre situația respectiva,neprezentarea nu este o optiune.
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca are avocat poate cere instantei sa va aduca cu mandat de aducere cu politia.
Se poate insa intampla si sa renunte la audierea dvs.
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie krmnik krmnik am primit o citaţie să mă prezint ca martor în cazul unei plângeri contravenţionale.(presupun că este vorba despre o oprire în trafic în urma căreia ... (vezi toată discuția)
Citat in calitate de martor n_laci2002 n_laci2002 Azi am primit o citatie, prin care sunt chemat ca si martor. Nu vreau sa dau nume, si voi scrie fraza putin mai ciudat, sper sa se inteleaga. Numele meu, ... (vezi toată discuția)
Citatie dragosdys dragosdys Buna ziua, Am primit acasa o citatie la un proces pe data de 5 iulie, la acelasi proces a mai primit o citatie o ruda de mea(care este si parte vatamata) in ... (vezi toată discuția)