Ma intereseaza care sunt consecintele neprezentarii ca martor intr-un proces.Mentionez urmatoarele:
- nu am avut nici o colaborare contractuala cu nici una din partile procesului
- nu am primit bani de la nici unul
- am inceput o discutie cu unul din ei referitor la un proiect de arhitectura dar care a fost abandonat pe parcurs deci m-am vazut cu respectivul o singura data si cateva mailuri si atat
- citatia nu a venit pe adresa mea noua ci pe o adresa veche si nu am semnat ptr ea
Nu trebuie sa semnati pt citate,procedura se realizeaza de factor postal/agent procedural.Probabil o sa fiti amendat și adus cu mandat de aducere in cele din urmă
Va prezentati la termen și eventual spuneti ca nu cunoașteți date despre situația respectiva,neprezentarea nu este o optiune.
Citatie
krmnik
am primit o citaţie să mă prezint ca martor în cazul unei plângeri contravenţionale.(presupun că este vorba despre o oprire în trafic în urma căreia ... (vezi toată discuția)
Citatie
dragosdys
Buna ziua,
Am primit acasa o citatie la un proces pe data de 5 iulie, la acelasi proces a mai primit o citatie o ruda de mea(care este si parte vatamata) in ... (vezi toată discuția)