Sunt expert contabil ( am o firma cu acest obiect de activitate) si vreau sa lucrez in colaborare cu un economist ( care este PFA cu ob de act prelucrare automata a datelor)si care nu este expert. Contractul de colaborare dintre noi doi e clar.
Intrebarea mea este:
cand inchei contractul de colaborare cu clientii carora le vom face contabilitatea cum as putea sa fac mentiunea in acest contract ca prelucrarea automata a datelor le va face PFA -ul iar certificarea si verificarea o voi face eu ( firma de conta).Deci practic contractul se face intre mine (firma )pentru ca eu sunt expertul contabil si client dar as vrea sa existe o clauza sau nu stiu ce , in care sa apara si colaboratorul PFA astfel incat nici o clipa sa nu existe suspiciunea ca eu as putea sa lucrez singur contabilitatea acestor clienti ( sa fur clientii care majoritatea sunt ai PFA ului) sau sa ma asociez cu altcineva pentru intocmirea contabilitatii acestor firme.
Contabil pfa
elenailie
Buna ziua,are dreptul un contabil care detine PFA sa semneze toete documentele fiscale inclusiv bilantul anual al unei firme, daca acest contabil nu este ... (vezi toată discuția)