Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate fratie

Răspuns la discuția Casa scării ocupată abuziv
Mulțumesc Doamnă Avocat !
Am să fac o sesizare la poliția locală.
Bună ziua,

- De câțiva ani buni anumiți locatari de pe ambele scări confundă casa scarii bocului cu balconul sau boxa personală. Așa că au depozitat pe scară obiecte personale cum ar fi : dulapuri, mobilă, aragaze, ghivece de flori, mese, scaune, geamuri, etc, astfel că spațiul rămas blochează circulația pe scară. Despre evacuăre în caz de urgență ce să mai zic.... mă ia groaza când mă gândesc. Ne vom călca în picioare. Sigur nu e un caz singular, București-ul e plin de asemenea situații.
- Respectuos întreb ce mă sfătuiți să fac, sau cei de făcut în termeni legali pentru ai constrânge pe locatarii cu pricina să elibereze spațiul ocupat abuziv, și astfel scara să poată reveni la situația normală.
- Complicat pentru dacă vor afla de mine, o să mii'' pun în cap pe toți cei implicați în această situație.

Mulțumesc !
Răspuns la discuția Avocat
Ok , asa am procedat . Multumesc !
Răspuns la discuția Calomnia
- Constat ca aceasta vecina s-a laudat la vecini ca m-a dat in judecata pentru calomnie.... dupa ce ea , m-a injurat de totii vii si mortii !
- Cei de facut ? ce ma sfatuiti ? in ce directie sa ma indrept ?

Multumesc !
Răspuns la discuția Avocat
Cu bani binenteles , pentru ca in ziua de azi nimic nu e gratis .
Discuție Avocat
Avocat liber sa ma reprezinte ? (consult, etc) multe altele .
Discuție Calomnia
Buna ziua !
- In blocul unde locuiesc , la subsol am construit un prag' (inalt de 40 cm) din beton pentru a nu se mai inunda subsolul blocului atunci cand ploua.
- O locatara de pe scara , mi-a adresat injurii si ofense din cauza acelui prag' construit .- Ce pot face in acest caz pentru injuriile si ofensele ce mi s-au adus .
* Acesta este pasul 1 , urmand ca in pasul 2 , sa caut un avocat care sa ma reprezinte in instanta pentru calomnie.

Multumesc !
Răspuns la discuția Asigurare auto obligatorie
In cazul meu nu se punea problema alcoolului in acel moment , dar pe de alta parte m-am lamurit cu plicul destul de gros' primit in cutia postala .
Este o instiintare , ca sa zic asa , despre faptul ca , Casco a actionat in instanta pe Asigurarea obligatorie pentru a recupera prejudiciul (banii) , eu fiind probabil martor .
Va tin la curent imediat ce am date
Multumesc pentru timpul acordat !
etilotest ????? 0.00 , iar amiabila'' nu a vrut patronu' .....
Instiintarea este trimisa de Judecatoria sector 3 , si se numeste ''Actiune in regres''