avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Activitate mocanvictoria54

Activitate mocanvictoria54

Nu inteleg de ce ar fii legal si corect sa platesc pentru ceva de care eu nu mai am nici un beneficiu, nici o legatura cu radetul?
Locuiesc intr-un apartament la bloc,de 11 ani sint debransata de la termoficare(apa calda si caldura) avind centrala de ap.Platesc caldura pentru tevile care trec prin ap.cica asa e legea.De curind sa defectat ceva teava pe coloana de la caldura,a fost necesar sa se goleasca coloana de apa pentru a se repara apoi reumpluta.Intrebarea mea este:legal sint obligata sa contribui la costul reparatiilor si diferenta de apa daca nu mai beneficiez de nimic de la termoficare ? Multumesc.

Multumes mult,dar nu stiu daca mai exista la tribunal unde am facut succesiunea notari de stat
Buna seara!-am si eu o problema:in anul 1992 in urma decesului sotului meu am deschis succesiune pe atunci la Notariatul de stat,am obtinut un certificat de mostenitor pe care undeva mia fost retinut in loc de copie si mi sa inapoiat copia,eu nu am observat iar acum la o institutie a fost nevoie de certificat si desi am dus o copie legalizata mi sa spus ca nu tine loc de original si nu e valabila.Intrebarea mea ar fi daca mai pot obtine de undeva un certificat sau ce solutie ar mai fi ? Multumesc anticipat