avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate momiro

Activitate momiro

multumesc mult pt raspuns, ati inteles deplin problema.
pai este o problema, amundoi suntem in strainatate in aceeasi tara si pana acum doar eu m-am angajat cu educatia si cresterea copilului, intre timp m-am recasatorit si am alti copii, la randul lui el nu este casatorit dar are un alt copil, vedeti as vrea doar ca sa evit ca dupa tot efertul depus pt ingrijirea copilului sa nu se trezeasca si el si sa isi aduca aminte ca a avut un copil odata.acum fiindca la randul lui este si el din nou tata si creste un copil ar trebui sa stie si ca cel pe care l-a avut inainte are aceeleasi nevoi ca si cel pe care il creste acum. Prin intrebarea mea am vrut doar sa stiu daca acest drept de a fi parinte se poate pierde sau nu. Am descoperit raspunsul si mergem inainte ca pana acum.
Răspuns la discuția Contestatii de la munca
multumesc pt informatii
nu faptul este tocmai acesta nu face nimic si acest copil este ca invizibil. nu se implica cu absolut nimic si nu are nici un interes pt el
faptul este nu numai ca nu plateste pensia alimentara dar nu vine niciodata sa vada copilul chiar daca locueste la o distanta de 30 de km.
am schimbat adresa de locuinta 6 luni in urma in aceeasi comuna si nu am comunicat sefilor mei aceasta variatie si acum ei imi contesteaza aceasta greseala a mea si imi solicita se le motivez si sa ma justific pentru neatentia mea. cum trebuie sa procedez si cu ce ma pot justifica sefilor mei? multumesc
sunt divortata din anul 2009 copilul are 7 ani si in toti acesti ani nu am primit deloc pensia alimentara hotarata in sentinta de divort definitiva si irevocabila. Tatal copilului poate pierde dreptul asupra copilului in mod definitiv daca nu plateste in continuare pensia?sau dupa cati ani se pierde acest drept de a fi tata?