Buna ziua,ieri am primit acasa o sesizare ca pe data de 20 sa ma prezint la parchet,nu scrie in legatura cu ce,doar numele meu si sa ma prezint la 15:30..eu m am mutat cu familia in Germania deci nu pot ajunge si se va duce o ruda in locul meu,acolo scrie un numar de dosar care nu il gasesc nicaieri,am cautat si dupa nume si tot fara rezultate
Am fost batut de un betiv de vreo 30 de ani inainte sa plec,si am dat declaratie..pentru asta am fost chemat ?
Buna seara,am si eu o problema...in urma cu aproximativ 2 saptamani un baiat din alt sat,sub influenta alcoolului s-a impiedicat la poarta si s-a dat cu capul de un pod,am fost cu el la pompa sa se spele,iar apoi a plecat.A doua zi am aflat ca a sunat la politie si a spus ca unul dintre cei care erau acolo l-a lovit,asa ca dupa cateva zile m-am trezit la poarta cu cel pe care a dat vina si un politist de comuna,care a venit sa scriu o declaratie ca martor,am scris tot ce s-a intamplat in aceea declaratie,am semnat o si apoi politistul a plecat,eu zilele astea parasesc tara deoarece imi schimb resedinta,m-am mutat cu toata familia..imi pot retrage declaratia ? nu vreau sa fiu sesizat sa depun alte declaratii sau sa umblu pe la politie pentru o chestie in care nici nu sunt atat de implicat.Mai sunt si alti martori.Multumesc ! #-o