Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate nanu77

În urma cu 3 zile am provocat o tamponare ușoară unui autoturism care sa soldat cu mici daune adică o zgarietura ușoară și bara fata mișcata 1 mm de la poziția initiala,deci ceva minor.Dupa cele constate atât de mine cât și de celălat sofer ne-am strâns mâna si am plecat mai departe spunand fiecare ca nu este nimic deosebit si nu necesita nici o repatatie deci fără pretenții.Dupa trei zile sunt sunat si mi se aduce la cunoștință că în urma unei spălari a mașinii,se vede acea minoră imperfecțiune si ca trebuie sa ajunga in service pt remedierea ,bineinteles pe cheltuiala mea.Sa menționat suma de vreo 2-3 sute de lei.Ce este de facut in acest caz?Va multumesc anticipat.
Discuție Rovinieta
Buna ziua,,ieri(11.12.2019)am circulat fără rovinieta pe dn1 spre brașov,astăzi am mers sa plătesc rovinieta sunt pasibil de amendă sau nu?
Discuție Loc de munca
Buna ziua,lucrez ca asistent în secția de terapie intensivă a unui spital de stat si as vrea sa va intreb daca este legal ca medicul șef de pe terapie sa ne dea un test scris de evaluare a cunostintelor medicale,sub pretextul că salariul pe care il luam este unul pe care nu îl meritam.Va multumesc anticipat.
am circulat fara rovinieta(fara sa stiu ca a expirat)aproape 2 luni,din februarie pana in martie ,astazi 20.07.2015am primit procesul verbal de constatare.Pe 18.02.2015 am fost depistat iar ei au constatat abia in 13.07.2015,mentionez ca procesul verbal are semnatura olografa,sunt bun de plata sau nu?va multumesc.