Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Loc de munca

Buna ziua,lucrez ca asistent în secția de terapie intensivă a unui spital de stat si as vrea sa va intreb daca este legal ca medicul șef de pe terapie sa ne dea un test scris de evaluare a cunostintelor medicale,sub pretextul că salariul pe care il luam este unul pe care nu îl meritam.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 6 Decembrie 2019
În baza dispoziţiilor art. 40 alin. (1) lit. b)-c) din Codul muncii, angajatorul poate proceda oricând, pe parcursul executării contractului individual de muncă, dar cu respectarea principiului bunei-credinţe în raporturile de muncă, la evaluarea profesională a salariaţilor. (Şerban Beligrădeanu, Evaluarea profesională efectuată de către angajator pe durata executării contractului individual de muncă, în Dreptul nr. 6/2006, p. 125)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictia de a lucra 2 ani in alt notariat. clauza penala 10.000usd Alex176 Alex176 Buna ziua, In contractul meu de munca este scris: \"Alte clauze: -pastrarea secretului profesional, -confidentialitate, -loialitate, -decenta, -de la ... (vezi toată discuția)
Testari periodice, in vederea evaluarii anuale 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, care este cadrul legal sub care medicul sef de sectie isi poate testa subalternii (asistente, infirmiere) lunar? Dupa ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am o întrebare legată de legislația muncii și ... Petrica1979 Petrica1979 Bună seara. Am o întrebare legată de legislația muncii și anume, soția mea lucrează ca asistent medical la un spital privat și deși lucrează de 15 ... (vezi toată discuția)