Unde trebuie sa se adreseze sotia? Mai beneficiaza de somaj daca locul de munca este in Romania ultima luna? Sotia are 37 ani,am inteles ca statul roman ofera o indemnizatie de ?euro persoanelor care revin in tara si isi gasesc un loc de munca!
Buna ziua! In cazul in care am in intretinere 2 minori,din care unul al actualei sotii,sotia nu lucreaza,iar eu am un salariu de 1150 RON net,pana la ce suma se poate majora pensia alimentara a minorului din prima casatorie? Ce documente se iau in considerare la calculare(facturi,etc)? Multumesc!
Buna ziua! In data de 22.03.2011,am incheiat o tranzactie de cedare proprietate,in favoarea stingerii litigiului privitor la un incendiu a aceleiasi proprietati(aceasta fiind anterior,bun comun,fiind rude)citez:"dobanditorii intra in posesia si folosinta imobilelor asupra carora le-a fost cedat dreptul de proprietate in data de 22.03.2011...apreciem valoarea bunurilor dobandite la valoarea de 60.000 lei!...Partile convin ca fiecare dintre ei sa-si suporte cheltuielile de judecata,taxele de intabulare a sentintei vor fi suportate de catre reclamantii dobanditori" Eu si sotia(parati) am achitat un impozit in valoare de 1100lei fiecare,pentru aceasta tranzactie.In data de 05.08.2015 ni s-a solicitat dovada platii,impunandu-se si plata impozitului pe constructii si teren din 2011 pana in prezent! Se plateste impozit pe ceva ce nu mai sunt proprietar? VA MULTUMESC!