Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate statescuflorian

Unde trebuie sa se adreseze sotia? Mai beneficiaza de somaj daca locul de munca este in Romania ultima luna? Sotia are 37 ani,am inteles ca statul roman ofera o indemnizatie de ?euro persoanelor care revin in tara si isi gasesc un loc de munca!
Buna ziua! Sotia are somaj in Italia pana in noiembrie 2016,ii pot gasi loc de munca in Romania? Ce conditii si ce avantaje are? Multumesc!
Buna ziua! In cazul in care am in intretinere 2 minori,din care unul al actualei sotii,sotia nu lucreaza,iar eu am un salariu de 1150 RON net,pana la ce suma se poate majora pensia alimentara a minorului din prima casatorie? Ce documente se iau in considerare la calculare(facturi,etc)? Multumesc!
Buna ziua! In data de 22.03.2011,am incheiat o tranzactie de cedare proprietate,in favoarea stingerii litigiului privitor la un incendiu a aceleiasi proprietati(aceasta fiind anterior,bun comun,fiind rude)citez:"dobanditorii intra in posesia si folosinta imobilelor asupra carora le-a fost cedat dreptul de proprietate in data de 22.03.2011...apreciem valoarea bunurilor dobandite la valoarea de 60.000 lei!...Partile convin ca fiecare dintre ei sa-si suporte cheltuielile de judecata,taxele de intabulare a sentintei vor fi suportate de catre reclamantii dobanditori" Eu si sotia(parati) am achitat un impozit in valoare de 1100lei fiecare,pentru aceasta tranzactie.In data de 05.08.2015 ni s-a solicitat dovada platii,impunandu-se si plata impozitului pe constructii si teren din 2011 pana in prezent! Se plateste impozit pe ceva ce nu mai sunt proprietar? VA MULTUMESC!