avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate Gabi95

Activitate Gabi95

Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri, m-am mai liniștit un pic.
Am uitat să precizez, daca lucrurile lăsate nu au fost trecute in contract, poate cere acum după trei luni că le vrea să i le dau?
Multumesc pentru răspuns!!
Cam așa este vorba si la mine, aceasta zisa nepoata spune ca fara ea nu putea sa semneze, dar timp de trei luni unde a fost? Chiar batrana se plangea de aceasta nepoata ca a profitat de ea, si ele doua nu vorbeau. Ce s-a intamplat intre timp nu stiu de a facut-o sa creada ca a fost pacalita. Eu doar am cumparat un imobil de banii care mii permiteam, daca doamna ar fi spus...nu vand cu atat ca pierd foarte mult, eu imi cautam altceva de banii care-i aveam. Dar ea a vrut să scape ca nu se putea obisnui cu zona, cu blocul si altele. Voia sa fie mai in centrul orasului pentru a fi aproape de prietene si alte facilitati.
Multumesc!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa spunem ca se anuleaza, dar banii dați pe acest imobil ar trebui sa mi se restituie de către persoana care cere anularea, asa e? Mulțumesc!

Cumparare imobil de la o persoana de 90 de ani.
Buna ziua, acum 3 luni am cumparat de la o batranica de 90 ani un apartament mobilat, dumneaei la cumparat mai scump, dar nu s-a putut obisnui, si a hotarat sa-l dea mai ieftin numai sa plece . L-am cumparat, la notar nu a fost nici o problema, pentru ca doamna de la care am cumparat era si este o persoana in deplinatatea facultatilor mintale. Acum dupa 3 luni, o nepoata a dumneaei m-a contactat si ma amenintă daca nu dau din bunuri(doamna vanzatoare nu a dorit sa ia bunurile, a vandut cu tot ce era) ma da in tribunal ca matusa ei nu putea sa vanda de una singura, ceea ce la notar nu a fost problema atunci. Intrebarea este, poate desface contractul de vanzare cumpărare in cazul asta? Au trecut 3 luni. Multumesc, va rog sa imi dati un raspuns!
Cumpărare imobil
Am uitat sa precizez că nora lucreaza in IT.
Buna ziua, va rog daca se poate sa mi se răspundă la o întrebare. Copii mei, băiatul și nora sunt plecați în Olanda, băiatul lucrează acolo cu acte în regulă, dar nora lucrează pentru firma romanesca de acasă. Ea acolo își plătește doar asigurarea de sănătate, și este înregistrată că locuiește acolo gen rezidenta, întrebarea este, este obligată să plătească taxe/impozite la statul olandez odată ce plătește la statul român?