avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate Sever Simion

Activitate Sever Simion

Ma aflu in proces cu asociatia de proprietari. Ei prezinta ca dovada de membru niste nume in tabel.
Asta nu este o dovada a calitatii de membru al asociatiei de proprietari.
Care este atunci o dovada acceptabila de instanta ca fiind document oficial, nu facut pe genunchi?
Legea spune ca proprietarii pentru a deveni membri trebuie sa semneze un act aditional la acordul de asociere. Aceste acte aditionale si un extras CF, poate? Sau altceva?
Multumesc mult. Va rog sa mutati acest topic in Drept Civil. Nu se poate din interfata face acest lucru. Doresc raspuns de la un avocat.
Este comunicarea unei hotarari definitive catre partile din proces un act de procedura?
Discuție Perimare
Am o hotarare ramasa definitiva la ICCJ in data de 01.11.2023. Ea mi-a fost comunicata prin posta de abia acum o luna, azi suntem in 18.04.2024.
Cu hotararea aceasta trebuie sa merg la dosarul care a fost suspendat la judecatorie - o contestatie la executare - pana se termina acest dosar la ICCJ. De cand intervine perimarea? Eu am facut cererea de suspendare la judecatorie.
Pai datoria de 10 ani chiar daca au emis somatie nu mai are ce prescriptie sa intrerupa. 10 ani sunt 10 ani in care nu au facut nimic.
Intrebarea era alta.

Dapix a scris:

Sunteti sigur ca n-a fost intrerupta prescriptia? Prin staruinta creditorului in executare silita, prescriptia se intrerupe.

Multumesc mult de raspuns. E vorba de taxe care includ sume de platit pentru ceva ce eu nu am , erori ale dgitl. Plus sume prescrise. Au poprit contul bancar. Daca vor popri un tert de unde primesc bani, atunci mai pot invoca erorile din poprire si prescriptia sumelor datorate atunci cand voi face o noua contestatie, va rog?

Alexandra Dogaru a scris:

Bună seara! Dacă a fost anulată cererea, nu aveți de ce să formulați apel, taxa se plătește fie la momentul introducerii cererii, fie în termenul stabilit de către instanță.
Puteți formula o nouă contestație doar dacă vă aflați în termenul de 15 zile, dar cred ca acest termen a fost cu mult depășit.
Daca doriți sa contestați actele ce va vor fi comunicate ulterior, contestația poate viza doar acele acte de executare, iar nu executarea silită în ansamblul ei.

Nu apare nimic din care as putea selecta. La unele apare, la altele nu. Mersi

elenazan a scris:

@Sever Simion
Poate nu ati selectat corect anul, cand cautati apare implicit anul 2018.

Nu am platit taxa de timbru la o contestatie la executare la fond. A fost anulata cererea. Pot la apel sa platesc taxa si sa se judece sau imi recomandati sa fac o alta contestatie cand vor mai popri ceva? Multumesc. Mai sunt in termen ori nu mai sunt daca a anulat cererea?
Bilanturi nedepuse din 2015? Societatea nu s-ar fi inchis? Nu e asta. Ia mergeti si vedeti cred ca e un bug la site. Sunt prea multe firme cu asa situatie.

Cornel Vasile a scris:

Daca nu le-a depus, nu aveti cum sa le vizionati.

Vreau sa vad bilanturile unei societati comerciale, ma duc pe site la Ministerul finantelor, introduc numele, gaseste firma respectiva si aceea nu are nici un bilant in ultimii 6 ani. La fel cu multe alte firme. Cum pot vedea bilanturile unei societati? Vad ca la MF nu se poate, in trecut vedeam foarte simplu. Acum ori e site-ul lor defect ori au facut ceva ca sa nu mai vedem bilanturile.
Ei nici chiar asa. Nu voi face asta. Mersi de intentia de ajutor dar nu ma ajuta. Solutii grosolan gresite? Asa fara nici un interes? Suntem la circ sau la tribunal? Este inadmisibil judecatorii sa nu cunoasca legile si sa fie lasati sa distruga vieti in acest mod. Eu atat am intrebat si tot nu imi e clar. Citesc pe net ca nu DNA ancheteaza mai noi coruptia judcatorilor ci ar fi o sectie creata de catalin predoiu care nu e buna de nimic. O sa sun maine la dna sau ma uit pe site la organigrama. Numai bine