avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate teodora-17

Activitate teodora-17

Buna ziua!
Până în luna iulie am stat in chirie, cu contract declarat la ANAF, însa proprietarul nu a declarat toată suma de chirie pe care i-o dădeam lunar. Contractul a fost cu o garanție de o lună și luna in curs, când am semnat.
In luna iulie am plecat, anunțând proprietarul cu o lună înainte și lăsând toate utilitățile achitate la zi, mai puțin întreținerea pe luna iunie (care nu era afișată încă și factura de curent, care nu se emisese până la momentul plecării mele). Când am solicitat garanția, proprietarul a zis că mi-o da după ce se afișează ultima întreținere și vine și factura de curent, pe care le scade, și îmi trimite diferența. La 1 septembrie am contactat proprietarul și mi-a zis că s-a afișat întreținerea si mi-a transmis suma acesteia. Și după aceea nu mi-a mai răspuns la nici un mesaj/apel.
Din septembrie contactez proprietarul și nu îmi mai răspunde la telefon sau mesaje, pentru a-mi înapoia diferența din garanție.
Cum procedez in situația aceasta pentru a-mi recupera diferența de bani?
Răspuns la discuția STAMPILA CU SEMNATURA
Asta voiam sa aflu. Va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția STAMPILA CU SEMNATURA
Situatia sta in felul urmator: eu ca proiectant, am de stampilat si semnat diverse si multe proiecte. Asta insemand multe semnaturi. As fi vrut sa imi fac o stampila cu semnatura olografa pe care sa o folosesc in locul semnaturilor clasice cu pixul. Ma interesa daca este legal acest format de stampila cu semnatura olografa.
Multumesc pentru raspunsul anterior!
Răspuns la discuția STAMPILA CU SEMNATURA
Sincer, am citit legea si nu am inteles mare lucru ... adica poti sa nu mai stampilezi mai nimic?? pai si care mai este veridicitatea acelui document?? Eu vreau sa stiu doar de stampila cu semnatura inclusa daca este sau nu valabila (pentru contracte, proiecte, etc)...
Buna ziua,
M-ar interesa si pe mine sa stiu daca stampila cu semnatura este valabila, sau in ce context este valabila. Pentru diferite proiecte (in calitate de proiectant) este valabila?? Care este legislatia in vogoare in ceea ce priveste stampila cu semnatura?
O firma, in cadrul careia angajatii lucreaza 10 ore pe zi, cu o ora de pauza (conform contractului), este obligata sa asigure o masa angajatilor? Precizez ca angajatii nu au nici bonuri de masa, singurul venit alocat mancarii fiind salariul angajatului.
Dar decontarea transportului angajatilor, cine trebuie sa o faca, angajatu sau angajatorul?