avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate scutaruc

Activitate scutaruc

7 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine cumparati un dispozitiv cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor de langa gardul d-voastra, unul de putere mai mare va face cat toate institutiile la un loc.Credeti-ma e f eficient.
In cadrul firmei a fost facut un calendar anual ce contine poza mea si a altui coleg E legal asa ceva? Noi nu am fost intrebati daca suntem de acord sau nu.
Multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, bun raspuns, doar ca nu rezolva problema, in cazul meu soacra mea era ortodoxa si tot nu a vrut sa o ingroape preotul ortodox motivul fiind ca a ramas cu cotizatiile in urma. Mi-a cerut o suma mare de bani (donatie) doar pentru a o lasa in biserica. Slujba in biserica si la cimitir a fost o alta donatie consistenta.
La noi totul e de vanzare si are un pret. Acesta e adevarul.


wazz a scris:

route,
Alegerea locației cimitirului s a făcut când nu exista alt cimitir și fără sa se pună problema confesiunii orice om ar trebui îngropat oriunde doreste, de la preoți îndeosebi ma aștept la solidaritate umană in cel mai pur spirit divin, e uman și divin sa respecți ultima dorinta a unui om nu sa împiedici îndeplinirea ei... din egoism și orgoliu confesional, nicio confesiune nu e mai breaza ca alta, toate sunt făcături omenești apărute ca rezultat al neînțelegerilor doctrinare și a neînțelegerii poruncilor lui Dumnezeu rezumate in aceasta Matei 7:12 Tot ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le și voi la fel; căci în aceasta sunt cuprinse Legea și Prorocii.

Indiferent de situatie motorul se poate repara usor si ieftin, cu o alta. cHiuloasa din dezmembrari.Totul depinde de mecanic.Daca reparatia e facuta cu simt de raspundere, vei avea o masina buna , cumparata cu bani putini.
Dupa ce mecanicii vor da jos ambreiajul se poate constata f usor care e cauza, diferenta e mare intre un disc uzat si o utilizare defectuoasa. Puteti cere si o alta opinie De LA In alt mecanicii. Piesele in miscare cad repede doar daca sunt De o foarte proasta calitate
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util


florinm. a scris:

În modul cel mai respectuos cu putință solicit administratorilor acestui forum să dea dovadă de responsabilitate civică și să depună o sesizare la poliție cu privire la acest subiect, sesizare care să fie însoțită de datele de identificare ale autorului subiectului. Este inadmisibil ca să fie tolerat pe-aici unul care se laudă cu infracțiunea pe care o comite periodic și mai cere și păreri.

Raspuns gresit, in traficul din Bucuresti deja sunt soferi cu "experienta", si mai ales motociclisti, care isi pun in pericol
viata lor si siguranta celorlalti.
Am la servici un coleg, (18 accidente la activ) care a intrat
cu masina pe contrasens (depasire
fara a se asigura), intr-un tir, in masina aflandu-se sotia si 2 copii mici. Soferul a ajuns in coma la spital, sotia cu multiple fracturi, copii au scapat doar cu sperietura,
Va rog sa retineti: soferul avea 15 ani vechime, 18 accidente la activ, ultimul i-a fost fatal. Cum calificati acest sofer? Cum de nu s-a sesizat nimeni din cadrul politiei ca acest sofer nu ar mai trebui sa aibe carnet? Cu toate ca a avut 2 operatii si cu mana stanga ( are montat un surub) nu se poate ajuta mai deloc, si in clipa de fata el conduce o alta masina personala. Ce parere aveti de acest caz care de fiecare data si--a recuperat carnetul de sofer si conduce bine-merci alaturi de ceilalti?
Vreau sa vad un raspuns pertinent din partea cuiva care are curaj sa i-a atitudine cu adevarat , nu doar vorbe goale.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util


Anduu95 a scris:

Sigur că da unii "se supără" în tara asta daca te uiți urat la ei pe strada, sau dacă o fata sau femeie nu le răspunde la avansuri. Asta scuza comportamentul indivizilor de a hartui ani de zile persoane din apropierea individului și departate sa fimn seriosi!! Nimeni nu merita sa trăiască așa. dacă ai săvârșit o fapta penală exista legi. Ceea ce fac unii "pentru distracție" hartuiesc etc se numește boala. nu au nici o scuza și dacă te afli in situatia asta trebuie sa te aperi tu singur
scutaruc a scris:


Hai sa fim seriosi, nimeni nu isi consuma timpul si energia pentru a hartui pe cineva "ani de zile".doar daca e foarte suparat. Si acel. cineva e imposibil sa nu fie cunoscut printre cercul de prieteni.Nu traim in padure.
Iar mesajele nesolicitate si repetate se duc in spam, deci nu il afecteaza. Poate e o fixatie mai veche.



Ceva nu corespunde realitatii, daca spui ca ai contul de facebook inchis, nu ai cum sa fii hartuit. Daca adresele tale de e-mail ( doar daca sunt ale tale) le stergi , deasemenea nu poti fi hartuit, ( iti faci alt email).
Daca iti schimbi nr de telefon, deasemenea nu mai poti fi hartuit.
Daca poate ai publicat in trecut poze cu familia, asta e problema ta, si va trebui sa-ti asumi greseala. In mod sigur ai suparat pe cineva.