avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate Haiduc-Viorel

Activitate Haiduc-Viorel

Bună! Am avut permisul auto suspendat timp de 2 ani pentru alcol la volan :( În acest timp mi-a expirat și carnetul și buletinul. Buletinul l-am făcut pe o altă adresă. Acuma vă întreb: la ce instituție trebuie să merg și ce acte trebuie să duc pentru redobândirea permisului. Vă mulțumesc anticipat.
Multumesc ynocentta.I-mi placi. I-mi recomanzi pe cineva din Tim? viorel.haiduc@yahoo.com
Multumesc
Multumesc ptr raspunsurile retorice. Stiu ca am grestit enorm si regret foarte mult. Eu am cerut un sfat. Nu vreau raspunsuri retorice. Astea le putem gasi si la prieteni.
Multumesc frumos..... ynocentta
Doar bicicleta? :( Bicicleta electrica, scuter electric? Pe site-urile de vanzare spun ca, nu necesita permis findca sunt limitate la 25 km pe ora maxim. E adevarat? Pot coduce asa?
Multumesc. Nu am fost si nu sunt pasionat de sportul asta. Dar pur si simplu atuncia cand am consumat, a fost sa am noroc. Si nu am facut alte prosti si nici nu am consumat mult. Sunt si eu de acord cu D-voastra. Dar repet, ca nu practic sportul si nu e o obisnuinta. Va rog.... ceva sfat concret.
Buna. Ce vehicul cu 2 roti pot conduce cu permisul suspendat pt alcol? Se poate circula cu mopeduri? sau doar cu biciclete normale si electrice?
Multumesc. Ma duc acuma dupa ce trec sarbatorile la IML sa platesc. Ce mai trebuie sa fac enimem dupaia?
Buna domnilor avocati. Din pacate am facut si eu greseala asta acum aproape 2 saptamani. Regret enorm, enorm :(( Dar asta este acuma. Sunt constient ca am am fost un mare idiot de mi-am permis sa ma urc la volan. Este vorba despre o alcolemie de 0,80 in aer. Spuneti-mi va rog frumos in prima faza ce trebuie sa fac? Ma duc la IML sa-mi platesc analizele? Sa caut sa ma intalnesc cu domnul agent care ma oprit si ma informeaza el? Un avocat platit m-ar scuti de multe (umblaturi si m-ar tine la curent cu toate)?