avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce pot conduce daca mi s-a suspendat carnetul pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce pot conduce daca mi s-a suspendat carnetul pentru alcool?

Buna. Ce vehicul cu 2 roti pot conduce cu permisul suspendat pt alcol? Se poate circula cu mopeduri? sau doar cu biciclete normale si electrice?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:19, 12 Iunie 2016
Buna seara
Va sfatuiesc sa va conduceti doar picioarele si, eventual, daca nu consumati iar alcool, bicicleta neelectrica pana cand veti fi condus la executarea pedepsei.
Atentie, nu incercati sa conduceti o caruta, caii sunt sensibili la alcool si au obiceiul sa muste.
Multumesc. Nu am fost si nu sunt pasionat de sportul asta. Dar pur si simplu atuncia cand am consumat, a fost sa am noroc. Si nu am facut alte prosti si nici nu am consumat mult. Sunt si eu de acord cu D-voastra. Dar repet, ca nu practic sportul si nu e o obisnuinta. Va rog.... ceva sfat concret.
Buna seara,
Doar bicicleta. Va sfatuiesc sa va angajati un avocat intrucat asemenea dosare pot avea repercursiuni destul de dure.
Multa bafta.
Puteti circula cu bicicleta normala sau electrica dar si in acest caz aveti obligatia sa nu consumati alcool
Doar bicicleta? :( Bicicleta electrica, scuter electric? Pe site-urile de vanzare spun ca, nu necesita permis findca sunt limitate la 25 km pe ora maxim. E adevarat? Pot coduce asa?

Alte discuții în legătură

Permis de conducere, caz penal, denunt. circulam cu autoturismul intr-un drum (forestier, asa stiu....numai ... csaika csaika Circulam cu autoturismul intr-un drum (forestier, asa stiu....numai ca au pus indicatoare de limitare a vitezei 30 de km, la cererea locuitorilor din ... (vezi toată discuția)
Conducere asa zis "moped", fara permis marian19 marian19 Va rog daca cunoasteti o speta. \"Am condus o bicicleta cu motor (tip scuter) si anume un \"ZT - 35 Boxer, motor pe benzina de 34,9 cc si viteza maxima 25 ... (vezi toată discuția)