avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate maxcri

Activitate maxcri

Dat fiind faptul ca discutam de o companie de aprox. 3000 de salariati, conform Codului Muncii și Legii 367/2022 aveți un contract colectiv la nivel de ramură. Verificați textul acestuia. Posibil sa aveți acolo o asemenea clauza.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
DECIZIE nr. 52 din 31 mai 2012 (*actualizată*)privind prelucrarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video - Emitent Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal
Răspuns la discuția redeschidere urmărire penală
multumesc ptr raspuns. Totusi, a dispus clasare in stare de incompatibilitate
Buna ziua. Va supun atentiei o speţă interesantă.

în anul 2015 am depus la parchet o plangere penala fata de un ofiter de politie pentru savarsirea infractiunii prev de art. Art. 304 CP, Divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice; Procurorul de caz a dispus clasarea, am facut plângere la procurorul ierarhic superior, plângere respinsă, drept ptr care m-am adresat instanţei care mi-a respins cererea ca INADMISIBILA, deoarece nu aveam calitate de parte vatamată, respectivele informatii nefacand referire la mine.
Tot în anul 2014 am depus o altă plângere penală, faţă de acelaşi ofiţer pentru săvârşirea infractiunii prev de Art. 273 Mărturia mincinoasă, plângere care a fost repartizata aceluiaşi procuror care a clasat plangerea pe 304 CP. Deoarece in cazul marturiei mincinoase, toate probele duc catre existenta infractiunii, procurorul a solicitat stramutarea dosarului in alt judet ( aspect care s-a intamplat) motivând că am lucrat cu acesta precum si cu alti procurori din parchet ( aspect adevarat)
INTREBARE: Ce pot face acum pentru redeschiderea urmaririi penale in primul dosar clasat in care s-a pronuntat ACELASI PROCUROR, care a solicitat acum stramutarea in cel de-al doilea dosar pe motiv de incompatibilitate.( dosar care este in faza de urmarire penală)