Buna ziua
Exista o proprietate care a apartinut bunicului meu si fratelui sau. Fratele a donat partea sa fiicei sale in anii 80. Cand bunicul meu a murit in 1984 rudele nu au vrut sa faca succesiunea din diverse motive. Acum ne-am trezit ca fiica fratelui bunicului (adica verisoara tatalui meu) care avea pe numele sau jumatate din proprietate vrea sa faca actele casei deoarece are probleme cu utilitatile . Tatal meu este mort , sora sa de asemenea iar noi care avem 3..4 ani atunci atunci nu stim nimic de actele casei. Ne poate chema in judecata in aceasta situatie?
Cand tatal meu a murit,am verificat si cu notarul si pe numele sau nu exista vreo legatura cu acea proprietate sau cu altele.
Buna ziua Am mostenit jumatate din apartament dupa decesul tatalui meu si vreau sa ma inscriu si in Asociatia de Proprietari. Pe langa cererea de adeziune mai trebuie Presedintele sa se duca la Judecatorie sa actualizeze si acolo statutul ? In aceasta perioada suntem 3 apartamente in bloc care si-au schimbat proprietarii.
Multumesc,
Fac parte din comitetul excutiv al unei asociatii de proprietari avem 2 probleme cu locatarii:
- sunt cativa proprietari de la care avem cerere catre Presedintele asociatiei prin care se scot de la intretinere pe motiv ca nu locuiesc permanent la adresa dar ei sunt vazuti de toata lumea ca vin permanent la adresa in felul acesta platind la intretinere o suma mai mica
- avem proprietari care la ultima actualizare a cartii de imbobil in declaratia facuta nu au trecut numele real a proprietarului.
In aceste 2 situatii cei care au completat aceste 2 tipuri de cereri se supun falsului in declaratii?
Multumesc