avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Activitate ciocoflender007

Activitate ciocoflender007

Faceti o asociatie si externalizati serviciile catre o firma specializata in administrare de blocuri. E mai ieftin pe termen lung.
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Quartila "Daca în România nu există o lege în care sa se menționeze explicit, faptul că nu poți modifica numărul de kilometri ai unui autoturism, nu se cheamă că este legal." Citeste-te si minuneaza-te. Nu stiu daca iti dai seama cat de penibila e afirmatia ta. Daca in contract scrie numarul de kilometri declarat de vanzator, dar nu cel real si se dovedeste ca el stia acest lucru se numeste fals in acte sau minciuna. Nu stiu cum cineva poate spune atatea prostii cu atat de putine cuvinte.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pare, ca de obicei, ca oamenii din Romania le place sa-si dea cu parerea fara sa aibe nici cea mai mica cunostiinta despre legi. Va rog nu mai scrieti toate prostiile care va trec prin cap numai ca sa va laudati ce mari specialisti de IT sunteti. Lucrurile sunt foarte clare si simple. Nu exista nici o lege care sa interzica modificarea kilometrajului. E perfect legal sa dai kilometrajul inapoi, insa daca vinzi autoturismul si ii ascunzi(nu declari) cumparatorului ca ai ajustat kilometrajul, atunci poti fi acuzat de inselaciune. Deci daca ai dovada ca a fost dat inapoi kilometrajul trebuie sa dovedesti ca vanzatorul stia de acest lucru ,dar nu ti-a spus. Numai atunci poti acuza(cu sorti de izbanda) vanzatorul de inselaciune. Restul e doar conversatie ca sa va aflati in treaba si sa dezinformati pe cel ce a cerut ajutor. P.S. Facebook e in alta parte.
alexandru_pacurar Daca lucrurile stau asa, du-te la un avocat si incearca sa negociezi cu vanzatorul ceea ce vrei sa obtii. Daca nu obtii ceea ce vrei pe cale amiabila, atunci stabilesti cu avocatul ce vei face mai departe. Ma gandesc la acuzatia de inselaciune. Un avocat stie mai bine ce poti face.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
adrian966 Impresia dumneavoastra nu ne intereseaza. Nu ne intereseaza nici calitatea somnului dv.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu zic sa mai incerci o data sa-i explici ca cainele latra tot timpul cat e el plecat si deranjeaza foarte tare. Neaparat inregistrati zgomotul pe care-l face cainele ca sa aveti dovezi. Daca nu intelege, atunci faci si tu acelasi zgomot cand este proprietarul cainelui acasa timp de 6-7 ore. Latraturi de caine gasesti cate vrei pe canalul youtube. In afara de latraturile care se vor auzi de la dumneavoastra din casa, probabil ca si cainele lui va latra ca nebunul. Daca el e in regula, atunci si dv. sunteti in regula. Nu vi se poate intampla nimic pentru ca nici in cazul lui nu au facut nimic autoritatile si nici asociatia de locatari.
Dupa ce ati adunat probe ca masina a rulat mai mult, trebuie obligatoriu sa dovediti ca vanzatorul a stiut acest lucru. Daca nu puteti dovedi ca el a stiut, toate probele si celelalte dovezi sunt inutile.
Daca vreti sa o ajutati ar trebui sa o convingeti sa viziteze si un psiholog.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Duceti-va cu contractul de asigurare la un avocat de specialitate. Firmele de asigurari sunt cei mai mari infractori din toata lumea si sunt protejati de justitia si guvernele tarilor. Asa e peste tot. Si in occident trebuie de cele mai multe ori sa-ti iei avocat ca sa obtii ceva. Ei te vor minti INTOTDEAUNA cu privire la bunurile asigurate si conditiile de despagubire. Data viitoare INAINTE sa incheiati un contract mergeti la un avocat sau jurist de specialitate si negociati cotractul asa cum va este dumneavoastra de folos. Daca nu ajungeti la o intelegere, mai bine nu mai faceti asigurare. De cele mai multe ori iesiti in castig. Succes!