avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am aflat cu ocazia ITP că mașina cumpărată avea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am aflat cu ocazia ITP că mașina cumpărată avea kilometrajul dat înapoi. Aș dori să o returnez, am șanse în instanță?

Salut mi am cumpărat un golf 5 acum 5 luni și in bord avea 180.000km, am pus o pe tester nua găsit nimic in neregula bun, după ceva timp am avut și niște probleme la motor și nu sunt mulțumit de mașina. Astăzi am fost la itp iar cel de la itp mi a spus ca atunci când mașina a fost înmatriculata și i a fost făcut rar ul avea 244.000 acum doi ani înainte sa o cumpăr
Pot rezolva ceva ?
As dorii sa l dau in judecată am șanse sa câștig ?
As dorii sa returnez mașina
Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Este infractiune.....
Categoric ca puteti face ...Consultati un avocat si veti avea castig
Iti trebuie inregistrarea aceea dela RAR+inregistrarea noua. Poti sa faci ceva daca in actul de vanzare-cumparare este pomenit rulajul la momentul tranzactiei. Altfel exista riscul sa spuna ca dumneavoastra ati umblat la kilometraj.


viorel55 a scris:

Iti trebuie inregistrarea aceea dela RAR+inregistrarea noua. Poti sa faci ceva daca in actul de vanzare-cumparare este pomenit rulajul la momentul tranzactiei. Altfel exista riscul sa spuna ca dumneavoastra ati umblat la kilometraj.

Pe talonul vechi aveam scris.
Pot sa îl recuperez de la poliție ?
Aveam impresia ca e trecut pe talonul vechi dar am înțeles ca nu se poate scrie pe talon km.
Pot face ceva?
Sau rămân păgubaș
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati printre documente cartea de Service a autoturismului cumparat ....
De obicei pentru a fi credibili "samsarii" falsifica Cartea de Service a autoturismului ,acolo avand mentionati KM smenuiti.

In alta ordine de ideei in momentul cumpararii poate ati mers la un service autorizat sa efectuati o verificare si acolo sunt mentionti si kilometrii pe fisa de diagnosticare
Ideea esentiala este urmatoarea >
IN MEMORIA CALCULATORULUI AUTOTURISMULUI RAMANE MEMORAT DATA LA CARE S-A FACUT INTERVENTIA REDUCERII KILOMETRILOR SI PROBABIL CA LA REPREZENTANTA AUTOTURISMULUI VA POT STABILII ACEST ASPECT....
Sunt multe de facut si orice interventie asupra kilometrajului ramane in memoria calculatorului de bord putand fi constatata intervenia
CONSULTATI UN SPECIALIST IN DOMENIU
Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
DenisRif, utilizator

Alte discuții în legătură

Inselatorie la vanzare masina cflorin39 cflorin39 Buna ziua Vin si eu aici cu urmatoarea problema.Anul trecut prin vara un prieten a cumparat o masina. Toate ok, pana acum cand a trebuit sa faca ITP-ul si ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină cu kilometrajul modificat. ce pot face? Imperator12 Imperator12 Buna searaam cumparat o masina cu km modificati.la o săptămână de la cumpararea masinii am intrat pe un site de verificări auto si am observat ca la ... (vezi toată discuția)
În ce bază legală pot fi pedepsiți cei care măsluiesc kilometrajul mașinilor second hand? marius_oprita marius_oprita As vrea sa stiu si eu, daca stie cineva, care este aricolul adaugat in codul penal, care ne face raspunzatori pentru masluirea kilometrajului auto.multumesc (vezi toată discuția)