avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate lorichirila

Activitate lorichirila

buna ziua,
am doua dosare de executare silita de la doua IFN-URI.La unul din ele pentru suma de 300 ron,am primit de plata 2200 ron,iar pt cealalata suma de 650 ron suma de 3010 ron.Doresc sa fac contestatie.in cat timp trebuie sa depun documentele de la data primirii lor?Ma puteti ajuta,va rog?
buna ziua,

sotul meu a primit o notificare cesiune de creante,pt un credit obtinut in 2014 la TBI,si nu a fost achitat.nu inteleg ce inseamna si care sunt consecintele in cazul in care nu achita acest debit?


multumesc!
Discuție Compensare
Buna ziua,

daca emit ordin de compensare intre doua societati,este corect sa trec pe spatele ordinului de compensare si facturile emise si facturile primite fara sa mai primesc si din partea celeilate societati ordin de compensare?

BUNA ZIUA,

AM EMIS O FACTURA UNUI CLIENT IN VAL DE 11950 RON.POT EMITE ORDIN DE COMPENSARE PENTRU SUMA DE 10000 RON SI DIFERENTA SA O COMPENSEZ INTR-UN ALT ORDIN DE COMPENSARE?
BUNA ZIUA,


AM EMIS O FACTURA UNUI CLIENT IN VAL DE 11950 RON.POT EMITE ORDIN DE COMPENSARE PENTRU SUMA DE 10000 RON SI DIFERENTA SA O COMPENSEZ INTR-UN ALT ORDIN DE COMPENSARE?
Buna ziua,


am facturi in sold din anul 2014,clientul mi-a cerut sa fac compensare prin ordin de compensare pentru aceste facturi pana la zi.Este corect?nu stiu daca pot emite ordine de compensare pentru restante atat de vechi.
Discuție Ajutor caldura,
daca suntem 4 membri in familie,2 copii iar noi nu suntem casatoriti si locuim impreuna cu chirie putem beneficia de ajutorul de incalzire?Avem salariul minim pe economie.
Răspuns la discuția Popriri
pai daca mi se opreste din salariu?tot va fi o problema si cu bunurile?
iar cei 1/2 se vor imparti la toate pe care le detin?
Una dintre popriri este primita din partea Allegro credit.Am luat 300 ron si imi revin 3100 lei de plata.Este corect?
Discuție Popriri
Buna ziua,


daca am mai multe credite neachitate la institutii diferite,si am primit popriri pt fiecare,cat trebuie sa mi se retina din salariu?