avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar executare silita

buna ziua,
am doua dosare de executare silita de la doua IFN-URI.La unul din ele pentru suma de 300 ron,am primit de plata 2200 ron,iar pt cealalata suma de 650 ron suma de 3010 ron.Doresc sa fac contestatie.in cat timp trebuie sa depun documentele de la data primirii lor?Ma puteti ajuta,va rog?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:09, 6 Iulie 2017
In termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta. Daca nu va descurcati apelati la ajutor de specialitate. Contestatia trebuie motivata in fapt si in drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit azi un dosar ce conține o executare silită pe un ... E Olaru E Olaru Am primit azi un dosar ce conține o executare silită pe un credit din 2011! Se poate face ceva pt ca au trecut ceva ani! Suma nu e chiar mare (Vb de 3000)! ... (vezi toată discuția)
Eos ksi eugenio0711 eugenio0711 Buna seara Acum cateva zile sotia a primit un plic de la EOS pe adresa noua la care s-a mutat dupa casatorie unde are si numele si prenumele schimbate ... (vezi toată discuția)
Revenire notificare plata bej - dupa 2 ani de la respingerea incuviintarii executarii silite, pentru aceeasi creanta Notsure Notsure Buna ziua! Am primit o notificare de plata datorie pentru o creanta, de la acelasi BEJ, pentru aceeasi creanta pentru care instanta a dat in 2017 respingere ... (vezi toată discuția)