Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Am depus toate documentele necesare conform legii, doar ca mi s-au cerut de fiecare data completari cu alte documente a caror utilitate nu o vad si pentru motive aleatoare.
Sincer, am asteptat cate o luna cu dosarul la ei fara ca ei sa il bage in calculator.
Nu, nu e asa.
Am dorit sa semnez un contract cu o alta firma externa si una din conditii era ca firma sa fie platitoare de tva.
Am depus toate documentele necesare conform legii si anaf nu si-a indeplinit obligatiile, mi-au tot spus sa revin dupa o saptamana si cum trecea luna mai imi cereau inca un bilant, inca o declaratie, la fel pentru ultimele 6 luni.
Mie nu mi se pare normal sa ma tot amane, iar acum au depasit cu 5 zile termenul in care trebuiau sa imi furnizeze certificatul de platitor de TVA.
Este ilegal sa inregistrati convorbirea fara acceptul celui cu care vorbiti la telefon.
Dupa cum am mentionat in ultimul meu mesaj, legislatia in vigoare nu mentioneaza posibilitatea contactarii expertului de catre partile intr-un proces in vederea stabilirii datelor legate de efectuarea expertizei. Numai expertul are acesta posibilitate, legal.