avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate Alina Pop

Activitate Alina Pop

Răspuns la discuția Recuperare diploma bac
Dar daca ma condiționează sa plătesc restul taxei, eu neavând banii, e legal sa-mi rețină diploma? Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. Anul trecut in iulie m-am înscris la concursul de admitere al unei facultăți. Am intrat pe un loc cu taxa, am plătit prima transa de 800 de lei, urmand ca pe parcursul anului universitar sa plătesc restul. Problema este ca am avut un accident prin septembrie, din care au rezultat ceva probleme medicale care m-au împiedicat sa incep anul universitar si m-am hotărât sa renunț. Am sunat la facultate si doamna respectiva nu mi-a putut spune clar ce se intampla daca nu pot ajunge sa retrag diploma de bac imediat. Si fiindca problemele cand vin, vin toate o data, am ajuns pana acum fara diploma, neputând sa o iau. Insa zilele viitoare o sa ma duc. Si de aici vine întrebarea mea: pot avea surpriza ca diploma mea sa fie reținută de facultate, fiindca nu am urmat cursurile si in consecință nu am plătit restul de bani? Mentionez ca nu am semnat contractul de studii cu facultatea, doar cererea de înscriere in iunie.
Răspuns la discuția Dosar penal
Nu. Catelusa o luasem de pe strada, era abandonată. Din pacate, nu am avut carnet de sanatate pentru ea. Ea era in afara curții mele, acest om a îndemnat câinii sai asupra ei, au sărit la ea si el a prins-o si a omorat-o cu o grebla. Urmeaza ca politistii care se ocupa de caz sa ii ia duminica fratelui meu declaratie si o sa discut cu acestia. Sper sa nu fie nevoie de proces, fiindca sunt legată la mâini. Am un stagiu de practică in strainatate de la care nu pot lipsi.
Răspuns la discuția Dosar penal
Multumesc frumos pentru raspuns!
Discuție Dosar penal
Buna ziua. In urma cu trei săptămâni un vecin mi-a omorât catelusa, martori fiind fratii mei, de 13 si 17 ani. Am chemat poliția, am fost la vecin in curte, nu am gasit catelusa, dar politistii au întocmit un proces verbal. Astăzi am fost chemată la politie ca sa dau o declaratie, iar domnul politist mi-a spus ca urmează sa prezinte dosarul procurorului. Acum vreau sa va întreb pe dumneavoastra, ce urmează sa se intample? O sa fie vorba de judecata? Politistul care mi-a luat declaratia mi-a spus ca in mod sigur reclamatul va primi cel putin o amenda penala. Dar ce urmeaza sa se intample? Sunt ingrijorata deoarece eu urmeaza sa plec in strainatate peste cateva săptămâni si imi va fi aproape imposibil sa revin pentru proces, daca poate fi vorba de asta.
Răspuns la discuția Filmată fără acordul meu
Eram majora
Buna seara! Tocmai am aflat si am vazut ca fostul meu iubit a postat o filmare cu mine in care intretineam relații sexuale, filmulet facut fara acordul meu, eu aflând chiar acum de existenta lui. Pur si simplu al m-a filmat pe ascuns, iar acum l-a postat o Youtube, pentru a nu pierde un pariu de pe urma căruia castiga o suma de bani, respectiv 1500 de euro. Filmarea a fost trimisă mai multor persoane pe mediul virtual, inclusiv surorii mele. Dupa ce am aflat i-am spus ca ma voi duce la poliție el a negat si a sters filmarea, insa eu o mai am, plus conversația cu sora mea in care a precizat de pariu si de suma de bani. Ce pot face in situatia asta?