avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate 1971Gabi

Activitate 1971Gabi

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Contractul de comodat este un contract care nu trebuie autentificat la notar poate fi încheiat sub forma unui inscris sub semnatura privata(semnat de parti).Totuși unele instituții solicita contractul în forma autentica astfel încât e posibil sa nu scăpați de o vizita la notar.Intrebati exact la instituția respectiva..

Mulțumesc!
Nu, doresc să-l închiriez de la Consiliul local. Se solicita adresa domiciliu și talon înmatriculare cu adresa domiciliu. Cum pe talon fiul sau nora mea nu sunt trecuti m-am gândit să fac contract de comodat. Adresa lor de domiciliu va fi aceeași cu a mea
Buna ziua! Doresc sa fac un contract de comodat între mine și fiul meu ca persoane fizice PTR un loc de parcare in fata blocului, fiul meu folosind mașina care e pe numele meu.Nu avem nici o firma.. Trebuie intocmit la notar sau înregistrat la o altă instituție? Sau putem să-l completam și să-l semnam doar noi. Dacă se poate va rog un răspuns conform cărei legi? Mulțumesc!
Buna seara! Trebuie solicitat certificat fiscal ptr a cumpăra o mașină second hand cu Nr de zoll din Belgia dacă vânzătorul este cetățean roman cu domiciliul în Belgia? Mulțumesc!