Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate latka

Activitate latka

Hotaririle AG se aplica tuturor proprietarilor, fie ca sunt sau nu membri in asociatie. Totusi, fiind o modernizare se aplica art. 51 din legea 196/2018.
Art.51
Adunarea generala a asociatiei de proprietari hotaraste, cu acordul a doua treimi din numarul total al proprietarilor din condominiu, asupra oricarei actiuni vizand modernizarea condominiului, cum ar fi transformarea unuia sau mai multor elemente de echipament existent apartinand imobilului respectiv, adaugarea de elemente noi, amenajarea corpurilor de cladiri destinate folosintei comune sau crearea unor astfel de corpuri, cu conditia ca ea sa fie conforma destinatiei condominiului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
[ link extern ]
E nevoie de semnaturile a minim 2/3 din numarul total al proprietarilor, membri sau nu in asociatie.
Este corect, constatarea (si aplicarea sanctiunii) se poate face in maxim 4 luni si comunicarea in maxim 2. Trebuie platita amenda.
[ link extern ]
Termenul de predare a permisului nu e de 15 zile, ci de maxim 30 de zile. Articolul 118 din OUG 195 /2002 e cel care detaliază. Am pus deja link la ultima versiune a ordonanței, actualizata.
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util


Dr.M a scris:

Domnule Claudiu, imi permit sa nu fiu de acord cu solutia sustinuta continuu de dvs.
Israel are valul 4 chiar dupa a 3-a doza, au avut si peste 15000 de infectari la o populatie de un pic peste 9 milioane locuitori.
............................

Astazi in Israel au fost inregistrate 114 cazuri, ieri au murit 3 oameni. Nu stiu de unde va documentati, dar sigur nu sunt surse de incredere..
[ link extern ] /
Nu v-a expirat buletinul.
Legea 55 din 2020 spune :
Art. 4
(5) Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.
[ link extern ]
Suntem in starea de alerta.
Despre inregistrarea audio a sedintei, nu e chiar simplu, ea trebuie sa respecte aceleasi norme GDPR, uitati o discutie mai veche:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Daca nu se prezinta la prima convocare majoritatea, atunci trebuie sa faceti reconvocare. Detaliile sunt date in art,. 48 din legea 196/2018.
In AG se stabileste cu 2/3 din numarul total al proprietarilor, conform art. 51 din legea 196/2018. Sistemul de supraveghere video e o modernizare.
Ce ati citit in mesajul anterior se refera la regulile GDPR. Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul autoritatii respective - ANSPDCP :
[ link extern ] /
Depinde in ce situatie va aflati, explicatii gasiti aici:
[ link extern ]
V-am explicat exact unde trebuie să citiți. Am dat și link-ul. Nu știu să desenez. Tot acolo scrie și despre ce e aia sanctiune contravențională complementară.
Pai v-a fost adusa la cunostinta, se cheama codul rutier. Cititi-l, mai ales art. 118.
[ link extern ]
Cum de ati stiut sa contestati in instanta PV de contraventie ?