avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Activitate latka

Activitate latka

Aici e un forum de discutii, nu v-a raspuns "platforma". Si eu sunt coproprietar la 2 astfel de conducte, la una dintre ele am fost primul proprietar ce si-a instalat centrala, acum 24 de ani. In ceea ce priveste evaluarea pretului lucrarii, nu cred ca e o treaba atit de complicata, sunt preturi care se pot afla.
www.avocatnet.ro/forum/main/...
Da, urmati procedura de la DRPCIV : [ link extern ]
Dacă nu ați consumat deja cele 90 de zile maxim, de circulație cu numere roșii.

Olga Tanasa a scris:

se plateste alta taxa si se elibereaza alte placute cu nr rosii

Și totuși, ce va opreste sa-i calculați partea de contribuție, a 20-a parte din investiție, la prețuri actualizate si sa-i explicați ca atunci când achita i se va înmâna acel tabel semnat?! Nu sunteți in nici o situație defavorabila, nu vi se întâmpla nimic dpdv legal. Nu este necesara partea cu notarul, n-a fost nici anterior.
Cereti extras de carte funciara, acolo trebuie sa gasiti situatia reala. Trebuia sa verificati inainte de semnarea actelor la notar.
Pai n-ati zis ca apare in CF ? Face parte din curtea privata.
Si ce daca e betonata, e a dvs., parte din curtea privata.
Daca aveti o curte privata, nu poate exista acea alee in curtea dvs.,
Sansele sunt foarte mici, deoarece astfel de erori sunt numite in drept erori materiale, sunteti identificabil prin alte mijloace, ca de exemplu CNP si atunci nu exista pentru instanta nici un dubiu ca dvs. sunteti contravenientul.
Alcoolemia era in scadere, deci la momentul faptei aveati mai mult de 1,09, mici sanse.