avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate latka

Activitate latka

De când l-ați predat + 30 de zile.
Legea e la fel, e vorba de 8 luni, 6 pentru întocmirea PV și 2 pentru comunicare.Plătiți amenda, nu aveți motiv de a contesta ceva, stationarea pe trotuar e interzisă.
Nu e nici un noroc, contravențiile legate de rovinieta nu se constată prin oprire, ci prin camerele de supraveghere. Un PV se constată prin studierea filmării și vine cam după 3-4 luni.
In ce calitate întrebați ?
Va trebui plătită o amendă.
Faceți o reclamație la primărie, de acolo au primit autorizare de funcționare.
Se poate dacă e permis internațional EAU.

oana1999 a scris:

Se poate conduce in Romania cu permis din Emirate

Nu există sub nici o formă o astfel de posibilitate.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aiurea, nu există nici un text de lege care să reglementeze cum să-ți decorezi pereții din proprietatea individuală. Dacă știți vreo astfel de reglementare, va rog sa postați. Doar dacă știți și puteți arăta acea reglementare.
Asociația nu a procedat conform legii, nu a semnat un acord de lucrări cu proprietarul, conform art. 31 alin. 5 din legea 196/2018.

adrian-adm. a scris:

Asociatia procedeaza corect si repara numai ce este conform proiectului, restul reparatiei apartine fiecarui proprietar.
In plus, toti proprietarii ati fost de acord cu inlocuirea tevii si nu cred ca ati informat asociatia inainte de inceperea reparatiei ca aveti faianta pe masca.

2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceeasi "bascalie" și împingere a discuției spre derizoriu, din partea unui președinte de asociatie, care considera ca legea e opțională și, în general, proprietarul e un fel de sclav pe plantație , la cheremul asociației. Art. 31 e clar, dacă asociația creează un prejudiciu proprietarului (scrie clar ca se discuta exact cum se va face intervenția, se semnează un acord) trebuie sa-l despăgubească.
Atunci ar fi trebuit sa fie completat de catre primăria respectivă, ca să fie legal.
neacsu_alex2099 a scris:

i-am lasat 4 contracte si am oprit eu unul pentru drum, semnat. Fiscalul, adica acel contract stampilat de primarie nu il am.