avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate Alice_Marilena

Activitate Alice_Marilena

Discuție CSSM
Daca suntem 2 lucratori desemnati si avem organizat SIPP, prin urmare conducatorul SIPP va fi secretarul CSSM. Intrebarea este daca noi, ca si lucratori desemnati putem participa doar in calitate de invitati, fara drept de vot?

Multumesc.
Discuție SIPP
Conducatorul serviciului intern de prevenire si protectie trebuie sa desfasoare numai activitati de prevenire si protectie? Este si el lucrator desemnat?
Buna ziua,

Suntem pasibili de amenda daca fisa de identificare a riscurilor profesionale nu este semnata de catre angajator, ci doar de catre lucrator desemnat?
Fiind vorba despre mai multe puncte de lucru, lucratorul desemnat le trimite scanate catre medicul de medicina muncii. Unde se pastreaza originalele?
Exista o amenda pentru lipsa acestor fise? Care este data la care se semneaza fisa, in momentul programarii la medicina muncii?
Multumesc.
Buna ziua,
Avem un nou angajat la punctul de lucru din Craiova, dar care a fost chemat in delegatie in Bucuresti, in prima zi de munca.
In fisa postului acesta are ca loc de munca ambele locatii, el fiind din Craiova.
Ce ar insemna daca angajatul ar avea accident de traseu/munca in prima zi, in care el s-a deplasat din Craiova in Bucuresti?
Instruirea introductiv generala am programat-o pentru cand ajunge in Bucuresti.

Multumesc.