Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Neneya

Buna ziua,

Sunt angajat cu norma intreaga la o societate comerciala. Activez in cadrul acestei companii de aproximativ 4 ani.
In prezent, salariul nu mi-a fost platit de 6 luni. Din partea patronului nu s-a primit nicio informare oficiala. Contractul de munca este in desfasurare dar activitatea practic nu mai exista. Suntem mai multi angajati in acesta situatie.
Vorbim despre o companie care are urmarele "cifre":

Indicatori din CONTUL DE PROFIT SI PIERDERE
Cifra de afaceri neta 6512788
VENITURI TOTALE 6531877
CHELTUIELI TOTALE 6084358
Profitul sau pierderea brut(a)
-Profit 447519
-Pierdere 0
Profitul sau pierderea net(a) a exercitiului financiar
-Profit 340231
-Pierdere 0
Indicatori din DATE INFORMATIVE
Numar mediu de salariati 89

Care sunt variantele pe care le avem pentru a ne recupera salariile restante, conform contractului pe care il avem?
Buna ziua,

Am fost implicat intr-un accident rutier in timpul programului de lucru. Nu au fost implicate alte autoturisme / persoane / bunuri.

Autoturismul (probabil cu ceva probleme tehnice) a derapat, am intrat intr-un sant si m-am rostogolit de 2 ori. Masina a fost foarte grav avariata, dar niciun airbag nu s-a declansat.Am scapat cu cateva zgarieturi, cu mare noroc. Este al 2 lea accident serios in care este implicat acest autoturism. In niciunul dintre ele airbagurile nu au functionat.

As dori un sfat in legatura cu variantele pe care le am de a ma indrepta impotriva producatorului / furnizorului de autoturisme. Problema este cunoscuta atat de producator si comunicata in mass media:

[ link extern ]

Ce pot face in aceasta situatie?

Multumesc.