avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Activitate packardbell

Activitate packardbell

Discuție cautare avocat
As dorii un avocat care sa ma reprezinte. Astept un mesaj in Privat pentru detalii . Despre ce seste vorba și toate cele .
Discuție Delapidare
Salutare , o sa fiu scurt și la obiect.. sunt implicat in 3 dosare . Doua de delapidare ,unul pentru furt și fals in acte..la delapidare prejudiciile au fost de 50 milioane iar a2 a de 700 milioane ... in toate 3 cazurile am cooperat am recunoscut totul iar sumele de bani au fost recuperate inainte de începerea proceselor...am vreo sansa sa scap cu o pedeapsa cu suspendare? Menționez ca in ultimul an am lucrat , poliția are contractul meu de munca tradus și legalizat ..asa s au recuperat și prejudiciile ... am făcut eforturi foarte mari sa ma îndrept și sa achit totul într-un an de zile .. mulțumesc .
Buna seara , am si eu o problema, cu ceva timp in urma m-am certat cu prietena mea am bruscat-o de cateva ori si ea s-a invintetit. Mi-a depus plangere la politie si am primit un ordin sa nu ma apropii de ea timp de 6 ani dupa care ea si-a retras plangerea. Acum l-am batut pe un baiat iar acesta si-a scos certificat medico legal si a depus o plangere la politie. Ce mi se poate intampla in cel mai rau caz? Multumesc.
Răspuns la discuția 4 capete de acuzare
In cazul in care o sa se ajunga la o pedeapsa cu executare , se poate sa fiu dat urmarit internatonal ? Eu sunt in Spania iar in cazul de fata as prefera sa raman aici decat sa vin in tara sa execut titamai pedeapsa..
Buna ziua, in urma cu cateva luni ( 6 ) am facut o prostie . Un baiat si-a uitat protofelul la mine , eu mai prost de fel i-am luat buletinul m-am dus la banca dar din contul lui ( doar cu buletinul pretinzand ca sunt el ) am scos vreo 6 mi de euro.
A facut plangere la politie , pana acum nu am fost chemat sa dau nici o declaratie insa am aflat din auzite ca sunt 4 capete de acuzare :
Furt ( buletinul )
Fals in acte ( Semnatura cand am ridicat banii )
Insusirea identitatii ( pt ca m-am dat drept el )
Si cica frauda.
Avocatul si politistul care se ocupa de dosar mi-au spus ca trebuie sa fac tot posibilul sa ma impac cu persoana careia i-am scos banii .
Problema sta in felul urmator : daca ma impac cu persoana respectiva se recupereaza prejudiciul isi retrage plangerea . Mai departe ce se intampla ? Exista vreo speranta sa imi dea cu suspendare ?
Răspuns la discuția Delapidare
El s-a dus direct la politie , a depus plangere impotriva mea iar eu am recunoscut din prima totul , adica de banca nu s-a legat cu nimic momentan . El nu a facut plangere impotriva bancii cum ca cineva i-a luat banii din cont.
Răspuns la discuția Delapidare
da , m-am dat persoana din buletin. Bun in cazul de fata pot spera la o pedepasa cu suspendare?
Discuție Delapidare
Problema sta in felul urmator :
In aceasta iarna am scos bani din contul unei persoane cu buletinul ei . momentan nu stiu care sunt acuzatiile pentru ca nu am reusit inca sa vad dosarul impreuna cu avocatul dar politistul mi-a spus ca in caz ca ne impacam dosarul se claseaza.
Am reusit sa ma impac cu persoana respectiva saptamana care vine urmeaza sa merg la politie cu el sa isi retraga plangerea . Ce se va intampla mai departe?

2. Intre timp am mai facut o prostie majora si sunt acuzat de delapidare . La fel am vorbit cu persoana de la firma respectiva si ne-am impacat .

Ce urmeaza sa se intample in continuare? Are cineva idee?