avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare

Problema sta in felul urmator :
In aceasta iarna am scos bani din contul unei persoane cu buletinul ei . momentan nu stiu care sunt acuzatiile pentru ca nu am reusit inca sa vad dosarul impreuna cu avocatul dar politistul mi-a spus ca in caz ca ne impacam dosarul se claseaza.
Am reusit sa ma impac cu persoana respectiva saptamana care vine urmeaza sa merg la politie cu el sa isi retraga plangerea . Ce se va intampla mai departe?

2. Intre timp am mai facut o prostie majora si sunt acuzat de delapidare . La fel am vorbit cu persoana de la firma respectiva si ne-am impacat .

Ce urmeaza sa se intample in continuare? Are cineva idee?
Ultima modificare: Joi, 6 Iulie 2017
packardbell, utilizator
Sunt infractiuni la care impacare inlatura raspunderea penala si stinge actiunea civila si sunt infractiuni la care retragerea plangerii inlatura raspunderea penala.
In cazul delapidarii nu este posibila retragerea plangerii si nici impacarea.
In cazul primei fapte, nu inteleg exact cum ati scos banii din contul respectivei persoane cu buletinul, v-ati prezentat ca fiind persoana din buletin? ati reusit sa scoateti banii?
da , m-am dat persoana din buletin. Bun in cazul de fata pot spera la o pedepasa cu suspendare?
Discutati cu avocatul angajat aceste aspecte.
Mie imi pare ca persoana vatamata este Banca, degeaba va impacati cu titularul contului.
El s-a dus direct la politie , a depus plangere impotriva mea iar eu am recunoscut din prima totul , adica de banca nu s-a legat cu nimic momentan . El nu a facut plangere impotriva bancii cum ca cineva i-a luat banii din cont.
Dacă nu depune plângere banca, se sesizează din oficiu politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere dosar penal ContSters11166 ContSters11166 O persoana juridica intenteaza proces penal - delapidare,impotriva unui angajat. Am urmatoarele intrebari: 1. Persoana juridica depune declaratie la politie ... (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat la pariuri si am pariat o suma de bani in timpul programului de lucru(16000 de ron) cei de acolo mau concediat mau pus sa dau declaratie si am facut ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penalã elenamarta elenamarta Am făcut plângere penală împotriva administratorului Asociației de proprietari, pt înșelăciune, distrugere de bunuri comnune ale ... (vezi toată discuția)