avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Prajiturica

Activitate Prajiturica

Bună seara din nou deranjez.....am un copiluț cu dizabilități grad/grav în imobilul care locuit de 23de ani este proprietar fostul socru .....însă plățile la utilități le fac eu (nu dețin nimic pe numele meu)....întrebarea este ....copilul meu ar putea primi acest card ptr plata facturii la lumina?!mulțumesc
Bună seara, am proprire din salariu ,însă în continuare primesc plicuri cu înștiințare de plata și întârziere a plății, am sunt executorul ptr a ma lămuri, însă sunt amânată de pe o zi pe alta ,pe motive ca e în ședința, ba ca nu e la birou,ba ca ma va suna el.....cei de făcut în cazul ăsta?!mulțumesc
Răspuns la discuția Divorț
Mie frică să nu fiu data cu copii afara....din munca noastră din tot ce am facut aici....cu toate că sunt divortata si am aflat singură acum....un antecintract de vanzare cumpărare între socriii si noi dar cu numele din căsătorie în 2016 sa facut.....acum cand am inceput sa fac lumină ma amenință cu evacuarea
Am aflat că sunt divortata din arhiva zilele trecute,ptr ca socrii si acest soț......dar in buletin,permis ,primărie ,certificatul de căsătorie tot cu numele actual figurez,cine a greșit, cum e posibil asa ceva.....si amenințările lor ca actele de la casa sunt date la desfacut.....atât de naivă sa fi fost 17 ani?in ce lume traim
Avem 4 copii ,3 minori, un major iar unul din minori este cu grad grav....actele pe casă au fost noi doi dar socrii le-au dat la stricat în tribunal....avem șanse să îmi cresc copii liniștită? Va multumesc tuturor
Dar sa ma dea afara cu copii ar putea?Ptr ca ma amenință
Dar sa-l dau în judecată ptr faptul că mia ascuns timp de 17ani.....cand l-am întrebat mia spus că suntem căsătoriți deoarece el nu a legalizat hotărârea...iar eu am descoperit o la arhivă judecătoriei după umilințele ce mi lea favut
Discuție Divorț
Ne stiind ca sunt divortata (din 2002)....Ptr ca nu am primit nimic .....în acest timp avem alți 3minori cu același om.....ce pot face în cazul asta ptr ca am reusit sa scot de la arhivă hotărârea si scrie definitiva ,si revin la numele anterior......
Bună seara....ma aflu într-o dilemă.....în 2002 situl a băgat divorț, am fost o singură dată prezenta unde am fost întrebată, daca am motive ptr a divorța,raspunsul meu fiind nu.....între timp în 2003 m-am mutat în provincie cu cel care a intentat divorțul, întrebândul daca sa încheiat divorțul,el mia spus că putem fi fericiți că atâta timp cât nu-i legalizată nu va fi nici o problemă, din 2003 si pana in prezent avem 4 copiii....de cateva luni,sunt amenințata ,umilită și restul......printre care imi arunca ca sunt divorțat....iar tu esti liberă, în fine.....în urma cu 2zile m-am dus la oficiul stării civile din Botoșani și căutând doamna de acolo,imi zice :din data de 21 02.2002....sunteți divortata (mentionez ca doar o singură dată am fost prezentă, dar sa primesc sau sa fiu cheamă, nu ).pe data de 5decembrie trebuie să ajung la arhiva judecătoriei di județ ptr a ridica sentința ......Va rog sami explice cineva, ce înseamnă si cu ce mas putea confrunta....ptr ca atât de naivă ce am fost ca trăit 17 ani in minciuna .multumesc frumos
Dacă soțul sa angajat de curând, mai are dreptul sa ia indemnizația lunara ptr copil cu handicap grav? , este al nostru, mulțumesc