avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara, am proprire din salariu ,însă în ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara, am proprire din salariu ,însă în continuare primesc ...

Bună seara, am proprire din salariu ,însă în continuare primesc plicuri cu înștiințare de plata și întârziere a plății, am sunt executorul ptr a ma lămuri, însă sunt amânată de pe o zi pe alta ,pe motive ca e în ședința, ba ca nu e la birou,ba ca ma va suna el.....cei de făcut în cazul ăsta?!mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:30, 14 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Este posibil ca angajatorul să trimită cu întârziere banii la executor. Sau poat fi alte cauze...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salar adys69 adys69 Buna ziua. Mi sa emis o poprire salariala 30%. A ajuns instiintarea la firma unde lucrez. Am citit undeva in codul de procedura civila , art 780, aliniatul ... (vezi toată discuția)
Doresc sa angajez un avocat sa ma ajute sa evit o executare silita pentru un credit de nevoi personale fara garantii din 2008(pe 10 ani) alexandruRO153 alexandruRO153 Buna ziua! Am facut in 2008 la CEC Bank Bucuresti un credit de nevoi personale fara garantii in valoare de 22.000 eur din care am platit 2/3. Totalul de ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare datorii kamaya27 kamaya27 Buna ziua, Sunt proprietara unui imobil de un an si jumatate si se pare ca fostii proprietari au avut datoii la banci. mentionez ca apartamentul nu a fost ... (vezi toată discuția)