Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Stefan58

Răspuns la discuția Împuternicit bancar
Va mulțumesc pentru răspuns
Mama mea diagnosticata cu dementa a fost păcălita de o persoana care a dus-o la banca și a împuternicit acea persoana. Întrebarea este dacă putem trage la răspundere acea persoana în vederea recuperii banilor care ia folosit I interes personal?
Răspuns la discuția Blocarea contului
Va mulțumesc ptr răspunsuri am înțeles ca nu e nimic de făcut deci o persoana ca probleme psihice poate sa se reprezinte personal la banca dar asta e. Încă o data va mulțumesc și va doresc o zi buna!

Dapix a scris:

În situația din prezent, doar titularul contului curent, poate merge cu buletinul la Bancă să solicite anularea clauzei de împuternicire pentru acea persoană, și eventual să numească ca împuternicit pe altcineva.

Pai procesul este pe rol și totuși ce se poate face pentru blocarea contului pana la terminarea procesului ținând cont ca e de durata și avem documente medicale referitor la boala de care suferă dementa ireversibila va multumesc

Dapix a scris:

Calitatea procesuală o poate avea doar TUTORELE sau CURATORUL.

Ma gândesc dacă am calitate procesuala

DenisRif a scris:

Cred ca numai prin Ordonanta Presedintiala la instanta cu actele doveditoare se poate dispune blocarea acelui cont pana la rezolvarea litigiului...Este o posibilitate...de urgenta

Cum se poate bloca un cont unei persoane bolnave de dementa care a pus la clauza o persoana din afara familiei. Precizez ca să intentat un proces de interdicție dar cel ce are clauza poate scoate banii pana la terminarea procesului. Eu doresc aceasta blocare a contului pana la terminarea procesului va multumesc
Cam asta e problema eu va mulțumesc pentru răspunsul anterior si va doresc numai de bine .Sărbători Fericite !
Deci e vorba de faptul ca parații îmi ocupa o parte din teren pe care l-au primit in folosință pentru construcție casa nu au titlu de proprietate ei sau întins cu proprietatea prin împrejmuirea terenului si in urma expertizei instanța judecătoriei a admis cererea noastră si ii obliga sa ne lase terenul dar aceștia au făcut apel la tribunal si la ultimul termen au ridicat excepția de suspendare a procesului deoarece au deschis o acțiune la judecătorie in care cere sa ni se anuleze titlul de proprietate .fac precizarea ca procesul pe care l-au pierdut la judecătorie nu au cerut așa ceva timp de 3 ani cat a durat procesul cu tot cu apel facem 4 ani si au avut titlul depus la dosar .Din pct meu de vedere procesul va dura 100 de ani .si in încuiere ma întreb tu faci apel tu faci cerere de suspendare de unde știi poate câștigai la apel
In calitate de reclamant am câștigat un proces la judecătorie iar reclamanții au făcut apel ,in timpul termenelor aceștia au depus acte iar instanță a dat termen pentru studiu dar la termenul acordat aceștia au cerut suspendarea procesului deoarece ei au deschis un alt proces având aceiași cauza la judecătorie ce e de făcut se poate ca instanță tribunalului sa suspende cauza ?