Cum se poate bloca un cont unei persoane bolnave de dementa care a pus la clauza o persoana din afara familiei. Precizez ca să intentat un proces de interdicție dar cel ce are clauza poate scoate banii pana la terminarea procesului. Eu doresc aceasta blocare a contului pana la terminarea procesului va multumesc
Cred ca numai prin Ordonanta Presedintiala la instanta cu actele doveditoare se poate dispune blocarea acelui cont pana la rezolvarea litigiului...Este o posibilitate...de urgenta
Cred ca numai prin Ordonanta Presedintiala la instanta cu actele doveditoare se poate dispune blocarea acelui cont pana la rezolvarea litigiului...Este o posibilitate...de urgenta
Pai procesul este pe rol și totuși ce se poate face pentru blocarea contului pana la terminarea procesului ținând cont ca e de durata și avem documente medicale referitor la boala de care suferă dementa ireversibila va multumesc
Dapix a scris:
Calitatea procesuală o poate avea doar TUTORELE sau CURATORUL.
În situația din prezent, doar titularul contului curent, poate merge cu buletinul la Bancă să solicite anularea clauzei de împuternicire pentru acea persoană, și eventual să numească ca împuternicit pe altcineva.