avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina J

Activitate Cristina J

La primirea mașinii de fostul angajat nu existau acele zgarieturi masina fiind noua. Întrebarea mea era daca ei (noul angajat si fostul angajat) au fost la sediul firmei si au predat /primit masina legal imi poate face mie ceva ca si superior? Fostului angajat i-a zis doar ca trebuia deschis dosar casco.

Cornel Vasile a scris:

Exista un P.V. care sa constate ca in momentul plecarii masinii , aceasta prezenta cele doua zgarieturi ?

Atentie : Asigurarea Casco nu exonereaza de raspundere pe cel care cauzeaza un prejudiciu.

Lucrez la o companie in care subalternul meu in momentul in care a plecat a avut 2 zgarieturi pe masina. Se poate ca managerul parcului auto sa ma oblige cumva sa plătesc acele zgarieturi desi masina are casco? Este legal? Tin sa mentionez ca PV de predare-primire a fost pe numele fostului angajat . Numele meu nu figurează nicăieri.
Multumesc!
Discuție Boxa blocului
Locatarii unei scări indiferent de etaj au dreptul de a depozita in uscatorul de la parter sau in boxă de la subsol?
Răspuns la discuția Penalizări CAS
Astăzi am fost iar la ANAF si mi s-a spus sa achit tot soldul de 4400 si partea de penalizari sa ramana. Mi-a explicat că singura posibilitate este ca in ianuarie când îmi vine soldul de Plata sa fac o cerere de recalculare si atunci o sa mi se șteargă. Problema mea este ca nu am nici o garanție că o să se șteargă si nu o sa mi se imputa plata penalizarilor. Tin sa mentionez ca D600 pe 2014 si 2015 au fost depuse în acest an. La momentul respectiv cei de la ANAF ziceau ca nu este obligatoriu CAS-ul dar anul acesta se pare ca s-a dovedit obligatoriu.
Discuție Penalizări CAS
Buna seara,

In data de 04.12.2017 mi-a venit decizia de impunere pe 2014 cu suma de 2901. Pe data de 05.12.2017 am fost la ANAF unde mi s-a adus la cunoștință că apar în sistem cu suma de 6300 cu tot cu anul 2 015 si penalizări de 1800 lei. Pe 06.12.2017 am fost la șeful de serviciu ANAF si in sistem apăream cu 4400 de Plata cu tot cu 2015 dar fără penalizări. Am verificat azi iar la ghișeu si apar cu tot cu penalizări adica 6300. Decizia de impunere pe 2015 nu mi-a venit si nici scrisa in sistem nu era la data de 06.12 dar am de plata! Singura decizie scrisa era cea din data de 02.07.2015 care era pe 0.
Ce este de facut in aceasta situatie si cat plătesc pana la urma? La ghișeu imi apare o suma si daca ma duc la alte birouri apare o altă suma in sistem.