avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Răspundere legală pentru bunul altuia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Răspundere legală pentru bunul altuia

Lucrez la o companie in care subalternul meu in momentul in care a plecat a avut 2 zgarieturi pe masina. Se poate ca managerul parcului auto sa ma oblige cumva sa plătesc acele zgarieturi desi masina are casco? Este legal? Tin sa mentionez ca PV de predare-primire a fost pe numele fostului angajat . Numele meu nu figurează nicăieri.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 13 Aprilie 2018
Exista un P.V. care sa constate ca in momentul plecarii masinii , aceasta prezenta cele doua zgarieturi ?

Atentie : Asigurarea Casco nu exonereaza de raspundere pe cel care cauzeaza un prejudiciu.
La primirea mașinii de fostul angajat nu existau acele zgarieturi masina fiind noua. Întrebarea mea era daca ei (noul angajat si fostul angajat) au fost la sediul firmei si au predat /primit masina legal imi poate face mie ceva ca si superior? Fostului angajat i-a zis doar ca trebuia deschis dosar casco.

Cornel Vasile a scris:

Exista un P.V. care sa constate ca in momentul plecarii masinii , aceasta prezenta cele doua zgarieturi ?

Atentie : Asigurarea Casco nu exonereaza de raspundere pe cel care cauzeaza un prejudiciu.

Nu puteti pati nimic, din ce postati dvs.

In acest caz, va trebui sa sesizati o conducerea angajatorului ca l-a predarea masinii s-a constatat zgarieturi, care va trebui sa decida in consecinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu firma rent a car tedy72 tedy72 Ce actiuni ar putea intreprinde o firma rent a car impotriva mea pt a recupera o suma datorata deteriorarii masinii? precizez ca firma e din Germania (vezi toată discuția)
Daune materiale cauzate prin accident rutier extraterestru extraterestru Buna ziua. In luna iulie 2008 am avut un accident de masina, accident produs din vina mea.La acea data aveam functia de administrator la firma dar ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! caut raspuns la urmatoarea situatie: am predat o gestiune, ... Stony Stony Buna ziua! Caut raspuns la urmatoarea situatie: Am predat o gestiune, dar cu o saptamana inainte de a semna procesul verbal de predare-primire am semnat un ... (vezi toată discuția)