avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate ionuthau

Activitate ionuthau

Până la urmă exista cineva care să mă ajute sau?

ionuthau a scris:

Buna dimineața! In anul 2015 am descoperit.ca încep să îmi pierd auzul pe urechea dreapta , am mers la un control ORL care a recomandat o audiograma și într-adevăr a fost confirmat că am o problema am lăsat așa. Timpul a trecut și am observat că pierd și pe urechea stângă, merg iar la orl apoi iar audiogram și iar confirma că pe urechea dreapta aproape de tot e pierdut auzul si pe urechea strângă 60 la sută. Medicul mi-a recomandat aparate auditive sa merg la cnas sa cer 1200 pentru dispozitive medicale dar sa îmi fac dosar și pentru handicap. Toate ok până la comisie care am avut ieri 15 aprilie 2025 , care spune așa dosarul va fost respins pe motiv că pierderea auzului trebuia să o am până la 25 de ani , specific că acum am 39 și asta e motivul. Am căutat lege care să spună acest lucru și nu am găsit în schimb am găsit asta.ordonanta de urgență 122 din 1999 apoi asta,ordinul 725/2002 apoi ordinul,707/538/2014 care tot spun contrariu la raspunsul celor din comisie de handicap. Am invocat acest ordine în timpul comisiei și eii au spus doar că urmează un protocol pai, pai bun atunci rolul tau care e acolo că mă pun și eu cu fundul pe scaun și fac același lucru îmi dai o hârtie și urmez ce zice acolo atât . Ce pași ar tr
ebui sa fac mai departe cum trebuie procedat aștept răspunsurile dumneavoastra

Buna dimineața! In anul 2015 am descoperit. Că încep să îmi pierd auzul pe urechea dreapta , am mers la un control ORL care a recomandat o audiograma și într-adevăr a fost confirmat că am o problema am lăsat așa. Timpul a trecut și am observat că pierd și pe urechea stângă, merg iar la orl apoi iar audiogram și iar confirma că pe urechea dreapta aproape de tot e pierdut auzul si pe urechea strângă 60 la sută. Medicul mi-a recomandat aparate auditive sa merg la cnas sa cer 1200 pentru dispozitive medicale dar sa îmi fac dosar și pentru handicap. Toate ok până la comisie care am avut ieri 15 aprilie 2025 , care spune așa dosarul va fost respins pe motiv că pierderea auzului trebuia să o am până la 25 de ani , specific că acum am 39 și asta e motivul. Am căutat lege care să spună acest lucru și nu am găsit în schimb am găsit asta.ordonanta de urgență 122 din 1999 apoi asta,ordinul 725/2002 apoi ordinul,707/538/2014 care tot spun contrariu la raspunsul celor din comisie de handicap. Am invocat acest ordine în timpul comisiei și eii au spus doar că urmează un protocol pai, pai bun atunci rolul tau care e acolo că mă pun și eu cu fundul pe scaun și fac același lucru îmi dai o hârtie și urmez ce zice acolo atât . Ce pași ar trebui sa fac mai departe cum trebuie procedat aștept răspunsurile dumneavoastra
Buna dimineața pe data de 08 mai am comisie pentru a mă încadra în grad de handicap , doar că atunci nu sunt in tara mă poate reprezenta cineva daca fac un act notarial?
Buna ziua ! Ce șanse am să câștig un proces împotriva poliției rurale într-un caz în care am fost acuzat că am trecut pe roșu , la calea ferata
Precizez cănd mi-au fost cerute actele nu a fost adus la cunoștință de ce am fost oprit ci doar după ce a venit cu procesul verbal in mână am fost informat că am rămas fără permis și dețin o filmare doar că nu apare sa se vadă culoarea dar trece o persoana pe jos in timpul în care eu traversez și am acea persoana că martor . Aștept un răspuns va multumesc
Buna ziua!caut răspunsul la această întrebare care văd că a mai fost pusă și nu apare nimic concret. Unde și cum trebuie sa procedezi cu Slovenia daca vrei sa o tranzitezi cu transport persoane ocazional . Mai exact unde declari cursa cum plătești TVA unde etc ? Aștept răspunsuri concrete va multumesc
Buna ziua dețin în PFA , mai exact care are că activitate transport persoane in regim de taxi , am voie sa angajez ? Pun această întrebare deoarece primăria spune că nu pot angaja daca am PFA și trebuie să fiu doar eu conducătorul și nu alta persoana
Aștept răspunsul dumneavoastră.
Buna ziua !pot solicita de la primărie o parcare daca dețin un certificat cu grad de handicap? Aștept răspunsuri va mulțumesc.
Buna ziua !certificatul de handicap grad mediu pentru pierderea auzului , afectează Într-un fel la locul de munca . Specific că lucrez că șofer pe autocar , și am recomandare de aparate auditive pe ambele urechi ? Aștept răspunsul dumneavoastră . Va mulțumesc
Buna ziua am obținut un certificat de handicap gradul mediu pentru copil! Întrebarea este ce beneficii gen mă pot scuti la rovinieta sau orice alt beneficiu?