Buna dimineața! In anul 2015 am descoperit.ca încep să îmi pierd auzul pe urechea dreapta , am mers la un control ORL care a recomandat o audiograma și într-adevăr a fost confirmat că am o problema am lăsat așa. Timpul a trecut și am observat că pierd și pe urechea stângă, merg iar la orl apoi iar audiogram și iar confirma că pe urechea dreapta aproape de tot e pierdut auzul si pe urechea strângă 60 la sută. Medicul mi-a recomandat aparate auditive sa merg la cnas sa cer 1200 pentru dispozitive medicale dar sa îmi fac dosar și pentru handicap. Toate ok până la comisie care am avut ieri 15 aprilie 2025 , care spune așa dosarul va fost respins pe motiv că pierderea auzului trebuia să o am până la 25 de ani , specific că acum am 39 și asta e motivul. Am căutat lege care să spună acest lucru și nu am găsit în schimb am găsit asta.ordonanta de urgență 122 din 1999 apoi asta,ordinul 725/2002 apoi ordinul,707/538/2014 care tot spun contrariu la raspunsul celor din comisie de handicap. Am invocat acest ordine în timpul comisiei și eii au spus doar că urmează un protocol pai, pai bun atunci rolul tau care e acolo că mă pun și eu cu fundul pe scaun și fac același lucru îmi dai o hârtie și urmez ce zice acolo atât . Ce pași ar tr
ebui sa fac mai departe cum trebuie procedat aștept răspunsurile dumneavoastra