avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Activitate agica

Activitate agica

Scuzati-ma,cred ca nu m-am explicat bine, amenda a primit din cauza ca au urcat in masina sora mea cu copilul si mama nu a pornit aparatul de taxat.
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca politia locala are atributia de a opri o masina si de a da amenda. Mama mea, taximetrista s-a oprit sa-si ia nepotul si pe sora mea cu masina insa nu a pornit ceasul.
In momentul in care a pornit a aparut o masina a politiei locale. Domnul a luat-o foarte de sus, i-a scris un proces verbal pe care a tras cu o linie peste dreptul de a platii jumatate din amenda in 48 ore, amenintand-o ca o lasa fara atestat daca o mai prinde o data. As vrea sa stiu daca au procedat corect.
Multumesc,
Buna ziua!
Va rog sa ne ajutati intr-o problema legat de CASS 6.5%. Bunicii mei (pensionari) au dat in chirie un imobil pentru o firma acum 6 ani pe baza unui contract de chirie la care s-a calculat si platit impozit pe venit. In data de 24.03.11 au primit o scrisoare recomandata de la Casa de Asigurari de Sanatate cu somatia de a plati CASS datorat de 6.5% retroactiv pe 5 ani.
Va rog sa ne spuneti daca au dreptul de a ne cere pe 5 ani.
Va multumim,
Răspuns la discuția cesiune creanta- urgent
Multumesc!
Răspuns la discuția cesiune creanta- urgent
Va rog sa ma ajutati! In 2001 am incheiat un abonament cu Orange Romania SA pe o perioada de 1 an. Din motive personale dupa 3-4 luni am renuntat la abonament, anuntand Dialog-ul pe vremea respectiva.
Mi s-a zis ca nu e nici o problema numai sa-mi platesc suma datorata societatii. insa dupa mai bine de 6 ani, ieri am primit o instiintare de la o anume firma de recuperare credite cum ca am o datorie preluata de la Orange catre ei in valoare de 885,00 RON (Taxa de reziliere). Mentionez ca eu de la Orange nu am primit nici o factura sau instiintare pentru suma aceasta (in 2006 am facut un alt abonament pe care platesc la zi, la incheierea contractului am platit 50 USD pentru garantie dar in rest nimeni nu mi-a cerut banii datorati?!) au dreptul dupa 6 ani sa-mi ceara banii respectivi?