Bună dimineața!
În anul 2006 bunicul din partea tatălui a decedat, au rămas 3 copii moștenitori. Cei trei nu au dezbătut succesiunea după tatăl lor.
Anul acesta a decedat tatăl meu , moștenitori am rămas eu și mama. Ceilalți doi frați vor dezbate succesiunea dupa bunicul meu vineri 28 mai .
Trebuie sa participam și eu cu mama ca moștenitori ai tatălui?
Mulțumesc pentru răspuns!
Multumesc frumos pentru suport!
Ce demersuri poți face cu acest Certificat de Calitate de mostenitor?
De exemplu, poti face asigurare si ITP pentru masina tatalui ca sa o pot folosi?
Bună seara!
Tatăl meu a decedat luna trecută.
Sunt singurul copil și trăiește și mama.
Am vrea să facem succesiunea după tata dar el nu a făcut succesiunea după tatăl lui (mai are doi frați care nu se înțeleg ).
In aceste condiții, eu și mama putem să facem succesiunea doar pentru ce are tata acum și să facem o altă succesiune când se va termina succesiunea după tatăl tatălui meu?
Multumesc frumos!
Am o bucata de pământ (data in schimbul altei bucăți la intovarasire ) pentru care am titlul de proprietate. Această bucata a fost luata de vechiul proprietar caruia îi fusese confiscata de stat pentru ca erau chiaburi. De 5 ani, pentru aceeasi bucata de pământ plătim impozit si eu si actualul proprietar. La primarie nu vor sa-mi scadă de la rol acest pamant. Ce pot sa fac legal pentru a putea să nu mai platesc impozit? Va multumesc anticipat!