avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Activitate Bolohan cristi

Activitate Bolohan cristi

Cu resoect! Va rog un raspuns specializat: In acest an plafonare CAS pentru angajatii cu CIM mai este valabila? Ce valoare este,si daca puteti va rog sa-mi dati prevederea legala actuala. Multumesc celor care vor fi amabili!
Răspuns la discuția Calculul salariului unui angajat
Mulțumesc pentru lămuriri. Va rog mult dacă puteți să-mi dați prevederea actuala(Paragraful cu articolul care reglementează aceasta situație).Plafonare CAS pe anul 2021. Menționez ca,Contabilul pe care eu îl am îmi spune ca nu mai exista plafon pentru calculul începând cu anul 2017,datorită unei Oug emisă feministele Grindeanu. Mulțumesc pentru ajutorul dat,și amabilitatea Dvs.
Cu respect! 1. Va rog să-mi spuneti dacă un angajat cu contract de munca depășește coantumul celor 5 salarii medii pe tara,contribuția de asigurări sociale se plafoneaza la nivelul celor 5 salarii,sa nu? Ma refer la anul 2021. 2. Impozitul pe venit se calculează după scăderea taxelor sociale? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Concediu risc maternal Pfa
Buna seara!Ce acte ati depus la casa de sanatate,pt a putea beneficia de concediu de risc maternal.Eu am tot contract direct cu casa de sanatate.multumesc

Loredanamutu a scris:

Da, am reușit!

Va rog un raspuns specializat.Pot beneficea de concediu de risc maternal,fiind insarcinata in 18sap.si avand contract pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate,incheiat intre mine persoana fizica si cjas,si care ar fi procedura de urmat.Multumesc anticipat
Discuție Concediu icc
Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarele.Sotia mea a beneficiat de concediu de maternitate in perioada 01.08/30.11,dar nu indeplineste conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere copil.In situatia de fata eu am depus in nume propriu dosarul pentru concediu si indemnizatiei de crestere copil, calitatea mea fiind de sot si tata.La institutia Ajpis Vaslui mi sa spun ca voi fi pus in plata incepand cu data depunerii cereri,data la care mi-am suspendat si. realizarea de venituri supuse impozitului,respectiv data de 26.01.2018.Rog un raspuns din partea dumnevoastra daca situatia mea se incadreaza la art 23/alin1/lit a ,atata timp cat eu am depus cererea ,si mi-am suspendat realizarea de venituri in termen de 60zile ,de la data in care sotia mea a terminat efectiv concediu de maternitate. Va multumesc anticipat.