avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Activitate Nicoleta444

Activitate Nicoleta444

Si este normal pentru a-mi elibera de la ei actele de studi de liceu diploma de absolvire si de bac sa imi ceara 500 de lei ? Astea fiind documente care mi-au trebuit la inscriere si care imi apartin
Stimate domn si cum procedez pentru transferul la alta scoala ?
Nu , am primit decizie de exmatriculare doar mi-au spus prin telefon ca sunt exmatriculata
Buna seara ! Vreau sa imi retrag de la scoala postliceala de asistent generalist care m-au exmatricular diploma de absolvire de la liceu ? Este normal sa platesc taxa pentru eliberarea documentelor care imi apartin ?
Da stimate domn am transferat in cont bancar si toate chitantele le am acasa .

Domnule Avocat am o problema si as vrea sa apelez la d-voastra pentru a ma ajuta . Am fost eleva la Scoala Postliceala Sanitra fiind scoala privata iar taxa scolara este de 28 de milioane pe an . In anul 2 am hotarat impreuna cu sotul sa plecam in strainatate si sa inghet anul scolar . Cei de la scoala incercand sa ma convinga sa continui anul dar asta consta in achitarea sumei de 90 de milioane pe an cu promisiunea sa vin macar o data pe an sa dau cateva lucrari .
Asa am facut pana in anul 3 fiind ultimul an dupa ce am achitat aproape toata suma de 60 de milioane a mai ramas sa dau 30 . M-au sunat sa pun bani ca altfel imi pun penalitati si etc nestiind ca am un termen de a pune bani in contul scoli stiam doar ca pana la sfarsit de an trebuie achitati . Ei mi-au vorbit urat dupa la nervi acelasi lucru am facut si eu pentru ca au ajuns prea departe au spus ca m-au exmatriculat . Intrebarea mea pentru d-voastra cei doi ani de scoala teminati sunt recunoscuti pentru a continua anul 3 la alta scoala ?
Si imi pot recupera bani care i-am dat inafara de taxa scolara ?
Momentan sunt in Londra in august o sa vin acasa si vreau sa rezolv .
Va multumesc !
Discuție Exmatriculare
Buna ziua am fost exmatriculata in anul 3 de la scoala postliceala sanitara deoarece nu am platit taxa la fix . Intrebarea mea este ma pot inscrie la alta scoala sa termin ultimul an sau reiau cei 3 ani de la inceput ?