avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exmatriculare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exmatriculare

Buna ziua am fost exmatriculata in anul 3 de la scoala postliceala sanitara deoarece nu am platit taxa la fix . Intrebarea mea este ma pot inscrie la alta scoala sa termin ultimul an sau reiau cei 3 ani de la inceput ?
Ultima modificare: Vineri, 5 Iulie 2019
Nicoleta444, utilizator
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 00:03, 6 Iulie 2019
Întrebați acolo la postliceala Dvs, posibil sa va puteți înscrie chiar in anul 3, depinde și de ce scrie pe acte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - probleme cu taxa la o școală sanitară postliceală Nicoleta444 Nicoleta444 Domnule Avocat am o problema si as vrea sa apelez la d-voastra pentru a ma ajuta . Am fost eleva la Scoala Postliceala Sanitra fiind scoala privata iar taxa ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare postliceala ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna seara , cineva a terminat 2 ani de studiu dintr o postliceala de asistenti medicali si anu 3 (ultimul ) a plecat in străinătate fara a baga cerere de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua eliberare aviz libera practica sau reatestare mihai alexandru teodorescu mihai alexandru teodorescu Buna ziua va rog daca se poate sa ma ajutati cu o informatie.Am terminat scoala postliceala sanitara in anul 2015 iar in tot acest timp nu am profesat,nu am ... (vezi toată discuția)