avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriel73

Activitate Gabriel73

Bună ziua! Aceeași nelămurire!

anghelnina a scris:

Buna ziua.As vrea sa stiu cu cine trebuie sa semnez contract de preluare a ambalajelor in sistem SGR, pentru produsele comercializate in magazinele pe care le avem, care au suprafata mai mica de 200 mp.

Bună ziua! Nu înțeleg afirmația d-voastră în legătură cu părțile comune. Este vorba despre un singur bloc, privat în totalitate. Nu avem părți comune cu actuala asociație, noi dorim să ne mutăm cu tot ceea ce deținem la o altă asociație.

latka a scris:

Nu va trebuie nici un tabel, depuneți fiecare proprietar câte doua cereri, una de a ieși ca membru din asociația veche și a doua de a deveni membru în asociația cealalta. Problema rămâne însă ce părți comune aveți cu asociația la care vreți să migrati? Dacă nu aveți nimic veți rămâne să plătiți tot la vechea asociație, fără a fi membri.


Bună ziua! Proprietarii unui bloc dorim să întocmim un tabel nominal, în vederea desprinderii de asociația de proprietari din care facem parte în prezent și alipirea la o altă asociatie. Ținând cont de faptul că avem nevoie de numele tuturor proprietarilor, precum și de seria de buletin/ CNP, ce trebuie să scriem în subsolul tabelului ptr a respecta GDPR? De asemenea, avem voie, ca persoane fizice, să colectam semnăturile vecinilor în acest tabel ?
Răspuns la discuția Traduceri firmă mediere muncă
Bineinteles ca discutam aici cu bunacredinta, nu despre sarlatanii ! Multumesc pentru raspuns !
Bună ziua!
O firmă cu CAEN principal 7810 (mediere forță de muncă) și cod secundar 7430 (traduceri) are dreptul să perceapă un tarif ptr traducerea actelor solicitanților de locuri de muncă ?
Mulțumesc!
"Agenții de plasare efectuează în mod gratuit activități de mediere a cetățenilor români în vederea angajării în străinătate, fără perceperea de la aceștia de comisioane, tarife sau taxe"
Intrebare : agentul mediator locuri de munca nu mai are absolut deloc posibilitatea retribuirii muncii sale ? Este o munca destul de intensa si minutioasa pentru a pune pe piata muncii o persoana. Care este retributia pentru aceasta munca ?