Buna ziua, Pentru 2 soți decedati s-a deschis succesiunea si s-au eliberat certificate de mostenitor. Dupa o perioada de timp s-a descoperit ca un bun ( bun comun ) a fost omis la deschiderea succesiunilor.
Ce acte sunt necesare pentru suplimentul la certificatul de mostenitor? Mai este necesara anexa 24 pentru supliment? Notarul asa solicita. Multumesc anticipat!
Buna seara. In aprilie mi s-a schimbat încadrarea la locul de munca pe o alta functie si a crescut si salariul. Câteva luni mai târziu în companie s-au făcut creșteri salariale de care nu am mai beneficiat. Răspunsul a fost ca am beneficiat de marire in aprilie. Exista vreun temei juridic prin care compania poate motiva astfel răspunsul?Mulțumesc.
La succesiune vin : soțul supravietuitor si 2 copii. Despre unul dintre copii nu se mai stie nimic de 2 ani. In aceasta situație se poate dezbate succesiunea?
Daca in sentinta,in considerente sunt câteva mici greseli,unele de dactilografiate si altele de alta natură, dar in dispozitiv datele sunt corecte,mai trebuie sa fac cerere de indreptare eroare materiala? Multumesc